Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

Новини

Дата: від до Скинути

Ти як?

Ти як?

Змалечку ми слухаємо інших. І забираємо собі чужі переконання: про світ, про нас, про людей. А потім, коли дорослішаємо, можемо з подивом зрозуміти, що вони просто нав’язані ззовні і насправді не є нашими. Може навіть, судження про нас і про світ нам давали люди, які зовсім не знали, про що говорили.

17:06 15.07.2024

Працевлаштування людей з інвалідністю: що пропонує служба зайнятості?

Працевлаштування людей з інвалідністю: що пропонує служба зайнятості?

Кожен українець повинен мати безбар’єрний доступ до робочого місця та можливість брати участь в економічному житті країни. Щоб посилити зацікавленість роботодавців наймати людей з інвалідністю, Уряд запровадив програму компенсацій за облаштування робочих місць для них.

16:53 15.07.2024

Захищай Україну! Вступай до лав ЗСУ!

Захищай Україну! Вступай до лав ЗСУ!

Щохвилини захисники та захисниці боронять українську землю і крок за кроком йдуть до нашої спільної Перемоги над російським окупантом.

16:27 15.07.2024

15 липня – День Української Державності

15 липня – День Української Державності

Ця памʼятна дата покликана нагадувати, що українське державотворення має понад тисячолітню традицію, а його витоки – у Руській середньовічній державі, центром якої був Київ.

16:16 15.07.2024

До уваги користувачів автомобільних доріг та громадян!

До уваги користувачів автомобільних доріг та громадян!

З метою збереження мережі автомобільних доріг в Одеській області від передчасних руйнувань, утворення деформацій покриття, сприянню обороні та безпеці, беручи до уваги наявні умови, що створюють загрозу безпеці дорожнього руху на автомобільних дорогах загального користування, спільним наказом начальника Одеської обласної військової адміністрації та командира оперативно-тактичного угруповання «Одеса» від 24.06.2024 р. № 19/15 «Про деякі питання безпеки дорожнього руху та збереження автомобільних доріг в умовах правового режиму воєнного стану», з 01 липня 2024 року:

15:22 09.07.2024

З 21 червня діють нові зміни щодо контролю за нехарчовою продукцією

З 21 червня діють нові зміни щодо контролю за нехарчовою продукцією

З 21 червня набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання деяких питань здійснення ринкового нагляду та відповідальності суб’єктів господарювання».

11:31 05.07.2024

Про синдром відміни

Про синдром відміни

В результаті куріння до організму потрапляє нікотин – речовина, яка викликає залежність. Якщо курець із нікотиновою залежністю кидає курити, тобто його організм більше не отримує звичну дозу нікотину, виникає синдром відміни/ абстинентний синдром або «нікотинова ломка». Цей стан характеризує непереборне бажання закурити.

17:30 04.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь