Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

Новини

Дата: від до Скинути

До відома мешканців Маяківської громади!

До відома мешканців Маяківської громади!

Працівники служби у справах дітей Маяківської сільської ради невідкладно реагують на всі повідомлення про загрозу життю та здоров’ю дітей, а також залишення дітей без батьківського нагляду.

12:46 03.10.2022

ПЕНСІЙНІ ПИТАННЯ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ

ПЕНСІЙНІ ПИТАННЯ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ

Черговий виїзний прийом громадян у Маяківській сільській раді для населення громади провела начальник відділу обслуговування громадян  №5 (сервісного центру) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного Фонду України Світлана ВЕЛИЧКО.

12:43 03.10.2022

Увага ??  Важлива інформація від АТ "ОДЕСАГАЗ "??

Увага ?? Важлива інформація від АТ "ОДЕСАГАЗ "??

Останні декілька днів на окремих інтернет ресурсах почала масовано поширюватись інформація про, начебто, перехід обов’язків Операторів ГРМ (облгазів) по щомісячному прийманню показників лічильників споживачів природного газу до (цитуємо) «Нафтогазу». До якої саме компанії, що входить до структури НАК «Нафтогаз» -не уточнюється.

12:43 03.10.2022

З нагоди Дня усиновлення

З нагоди Дня усиновлення

Батьки – це наче два міцних крила, що підтримують у польоті долю дитини протягом всього її життя, захищають від негараздів та зігрівають своїм теплом. Мамою і татом можна стати народивши власну дитину, а ще можна стати батьками усиновивши дитину-сироту чи дитину, позбавлену батьківського піклування.

11:56 30.09.2022

ДО ДНЯ ПАМ’ЯТІ ТРАГЕДІЇ БАБИНОГО ЯРУ

ДО ДНЯ ПАМ’ЯТІ ТРАГЕДІЇ БАБИНОГО ЯРУ

Бабин Яр – місце пам’яті та некрополь близько 100 тисяч цивільних громадян і військовополонених, розстріляних нацистами у 1941–1943 роках. Серед них – євреї і роми, червоноармійці, комуністи, підпільники Організації українських націоналістів, “саботажники”, порушники комендантської години та навіть пацієнти психіатричної лікарні імені Павлова. Масовий розстріл євреїв у Бабиному Яру стала символом “Голокосту від куль” і нацистської політики масового знищення людей. Масові розстріли в Бабиному Яру розпочалися відразу після вступу нацистів та їхніх союзників до Києва у вересні 1941 року і відбувалися чи не щоденно до завершення окупації міста. Найтрагічнішими стали 29–30 вересня, коли вбили майже 34 тисячі євреїв – мешканців Києва. В німецьких донесеннях цю операцію назвали “гросакцією” (“велика акція”, від нім. Großaktion).

12:46 28.09.2022

Віктор ДЯЧЕНКО «Захист критичної інфраструктури – підвищення стійкості громади до кризових ситуацій»

Віктор ДЯЧЕНКО «Захист критичної інфраструктури – підвищення стійкості громади до кризових ситуацій»

У понеділок, 26 вересня Маяківський сільський голова Віктор ДЯЧЕНКО провів щотижневу апаратну нараду, на якій підвів підсумки тижня, що минув та окреслив завдання на поточний.

12:32 27.09.2022

Віктор ДЯЧЕНКО: «Озеленення територій – турбота про довкілля»

Віктор ДЯЧЕНКО: «Озеленення територій – турбота про довкілля»

Згідно рішення виконавчого комітету Маяківської сільської ради було затверджено Схему санітарної очистки узбіч лісосмуг від села Маяки до меж міста Біляївка. Працівниками комунального підприємства «Наше село» проводилась очистка дерев від сухих гілок на цьому відрізку дороги.

10:29 23.09.2022

Віктор ДЯЧЕНКО зазначив, що осінньо-зимовий період 2022-2023 років може бути надскладним, тому мають бути вжиті вичерпні заходи щодо підготовки до зими

Віктор ДЯЧЕНКО зазначив, що осінньо-зимовий період 2022-2023 років може бути надскладним, тому мають бути вжиті вичерпні заходи щодо підготовки до зими

Справність роботи мереж електропостачання закладів соціальної сфери та критичної інфраструктури Маяківської громади та готовність резервних джерел забезпечити живлення необхідного обладнання - одна з головних передумов стабільного надання послуг населенню.  Питання набуло ще більшої актуальності з огляду на дію воєнного стану на всій території Країни.

15:16 19.09.2022

Відбулася сесія Маяківської сільської  ради

Відбулася сесія Маяківської сільської ради

15 вересня  2022 року відбулося пленарне засідання тринадцять дев'ятої  позачергової  сесії  Маяківської  сільської ради восьмого скликання. Вів  засідання сільський голова Віктор ДЯЧЕНКО,  тринадцять депутатів (з двадцяти двох обраних) прийняли участь у роботі сесії. Також на засіданні були присутні члени виконавчого комітету сільської ради, начальники відділів та управлінь сільради, старости сіл громади.

13:51 15.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь