Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

Новини

Дата: від до Скинути

Правила поведінки на дорозі у темну пору доби

Правила поведінки на дорозі у темну пору доби

Безпека - головний принцип, якого обов'язково необхідно дотримуватись при дорожньому русі. Він обов'язковий не лише для водіїв автотранспортних засобів, але і для усіх учасників дорожнього руху.

09:36 22.11.2022

Вистояли на Майдані – переможемо у війні!

Вистояли на Майдані – переможемо у війні!

18 років тому українці вийшли на головну площу країни, аби заявити про своє право на чесні вибори та готовність виборювати демократичні цінності попри все. 9 років тому тисячі людей знову вийшли на Майдан Незалежності — з жагою до боротьби проти проросійського вектору розвитку та готовністю віддати своє життя за майбутнє рідної країни. Сьогодні, у День гідності та свободи ми міцно стоїмо на захисті свого права на неподільність та розвиток власної держави — незалежної України. Цього дня ми вшановуємо пам’ять про героїв, які під час Революції Гідності та Помаранчевої революції забули про страх та зуміли відстояти своє конституційне право на свободу, національні інтереси держави та її європейський вибір. Пам’ятаємо, проти чого боролися під час Помаранчевої. Пам’ятаємо, за що боролись на Майдані. Пам’ятаємо, за що стоїмо зараз. Слава Україні.

12:04 21.11.2022

Куди звертатись для призначення субсидії

Куди звертатись для призначення субсидії

Особа, яка зареєстрована (проживає) у житловому приміщенні, має звернутися за місцем реєстрації (фактичного проживання) до уповноваженої посадової особи виконавчого органу сільської, селищної, міської ради відповідної територіальної громади або посадової особи центру надання адміністративних послуг, і подати у паперовому вигляді необхідні документи,. Ці документи посадові особи передають протягом трьох робочих днів з дати їх надходження відповідному структурному підрозділу з питань соціального захисту населення.

16:57 07.11.2022

Скажи чесно, ти як❓

Скажи чесно, ти як❓

 Українські зірки та телеведучі поділилися емоціями й переживаннями через війну.

16:55 07.11.2022

Оголошення щодо місць розташування пунктів обігріву

Оголошення щодо місць розташування пунктів обігріву

З метою недопущення обмороження та загибелі людей під час ускладнення погодних умов Маяківська сільська рада нформує про місця розташування пунктів обігріву для водіїв автотранспорту та пасажирів автобусів пасажирських перевезень, стаціонарних пунктів обігріву у період несприятливих погодних умов осінньо-зимового періоду 2022-2023 років.

16:45 07.11.2022

Готовність до вкрай складного опалювального сезону та підготовка пунктів обігріву: відбулась щотижнева апаратна нарада керівників Маяківської громади

Готовність до вкрай складного опалювального сезону та підготовка пунктів обігріву: відбулась щотижнева апаратна нарада керівників Маяківської громади

Під головуванням очільника Маяківської сільської територіальної громади Віктора ДЯЧЕНКА за участю секретаря ради, заступників сільського голови та керівників структурних підрозділів відбулась апаратна нарада, під час якої було обговорено всі сфери життєдіяльності громади.

13:32 31.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь