A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

Новини

Дата: від до Скинути

Уряд затвердив Порядок визначення втрат лісогосподарського виробництва

Уряд затвердив Порядок визначення втрат лісогосподарського виробництва

9 червня 2023 року Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 588 «Про затвердження Порядку визначення втрат лісогосподарського виробництва», розроблену Держгеокадастром на виконання вимог Закону України від 19 жовтня 2022 року № 2698-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення системи оформлення прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення та удосконалення законодавства щодо охорони земель».

15:55 27.06.2023

До уваги керівників закладів охорони здоров'я та закладів освіти

До уваги керівників закладів охорони здоров'я та закладів освіти

Постановою Кабінету Міністрів України від 16.05.23 № 525 внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України «Про реалізацію експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для забезпечення ефективного споживання електричної енергії населенням в Україні» від 10.01.2023 № 25 (далі – постанова № 25). Зокрема, розширено перелік отримувачів міжнародної технічної допомоги (далі  МТД) в рамках експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для забезпечення ефективного споживання електричної енергії населенням, впровадженого постановою № 25 (далі – експерементальний проект) юридичними особами – заклади охорони здоров'я та заклади освіти, які провадять відповідну діяльність.

15:12 27.06.2023

Інформаційні матеріали до Дня Конституції України – 2023

Інформаційні матеріали до Дня Конституції України – 2023

28 червня цього року Україна відзначатиме 27-му річницю прийняття Конституції – головного нормативно-правового акта держави, який закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обов’язки громадян.

14:24 27.06.2023

Відеолекція «Безпечна робота з агрохімікатами»

Відеолекція «Безпечна робота з агрохімікатами»

На сьогоднішній день український агропромисловий комплекс масово використовує пестициди та агрохімікати у своїй роботі. Вони допомагають позбавити врожай від шкідників та покращують розвиток рослин. Але, на жаль, агрохімікати погано впливають на робітників агросфери.

13:04 23.06.2023

Стійкість і зцілення

Стійкість і зцілення

Післявоєнне зцілення і психологічний добробут. Це один із напрямів дискусії у межах національного EdCamp ВОЛЯ-2023 «Передпереможна сила для післяпереможних планів», який наш добрий партнер, громадська організація EdCamp Ukraine проведе з 27 до 29 червня.

12:57 23.06.2023

Територіальний сервісний центр 5146 інформує: Сервісні центри МВС продовжують пілотний проєкт із забезпечення складання прозорих іспитів

Територіальний сервісний центр 5146 інформує: Сервісні центри МВС продовжують пілотний проєкт із забезпечення складання прозорих іспитів

Із 1 червня стартував пілотний проєкт із забезпечення теоретичних і практичних іспитів у сервісних центрах МВС. Він охоплює 4 області: Київську, Львівську, Вінницьку та Одеську. Інші ж регіони поки продовжують приймати іспити з теоретичної та практичної частини як і раніше.

10:57 23.06.2023

СОЦІАЛЬНІ ПОСЛУГИ БЕЗ ЧЕРГ ТА ЗАЙВИХ ВИТРАТ:  Електронний кабінет особи з інвалідністю

СОЦІАЛЬНІ ПОСЛУГИ БЕЗ ЧЕРГ ТА ЗАЙВИХ ВИТРАТ: Електронний кабінет особи з інвалідністю

Електронний кабінет особи з інвалідністю забезпечує зручний оперативний спосіб подачі пакету документів для забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації (далі - ТЗР) онлайн. Електронний кабінет особи з інвалідністю забезпечує:

10:55 23.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь