A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

Оголошення

Шановні мешканці громади

За даними ДУ «Одеського обласного центру контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» зареєстровано випадок захворювання на ЛЕПТОСПІРОЗ.

09:36:14 03.10.2023

ПОВІДОМЛЕННЯ щодо проведення громадського обговорення проєкту рішення Маяківської сільської ради «Про перейменування вулиць на території Маяківської територіальної громади» у селі НАДЛИМАНСЬКЕ

На виконання Законів України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» та «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» Маяківська сільська ради повідомляє про оприлюднення проєкту рішення Маяківської сільської ради «Про перейменування вулиць на території Маяківської територіальної громади» та інформує про початок проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць у селі Надлиманське. Запрошуємо усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.

09:10:21 03.10.2023

ПОВІДОМЛЕННЯ щодо проведення громадського обговорення проєкту рішення Маяківської сільської ради «Про перейменування вулиць на території Маяківської територіальної громади» у селі УДОБНЕ

На виконання Законів України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» та «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» Маяківська сільська ради повідомляє про оприлюднення проєкту рішення Маяківської сільської ради «Про перейменування вулиць на території Маяківської територіальної громади» та інформує про початок проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць у селі Удобне. Запрошуємо усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.

17:00:48 02.10.2023

ПОВІДОМЛЕННЯ щодо проведення громадського обговорення проєкту рішення Маяківської сільської ради «Про перейменування вулиць на території Маяківської територіальної громади» у селі МАЯКИ

На виконання Законів України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» та «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» Маяківська сільська ради повідомляє про оприлюднення проєкту рішення Маяківської сільської ради «Про перейменування вулиць на території Маяківської територіальної громади» та інформує про початок проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць у селі Маяки. Запрошуємо усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.

16:51:29 02.10.2023

Конкурс з визначення виконавця послуг з централізованого водопостачання в селі Удобне та централізованого водовідведення в селі Маяки Одеського району Одеської області

Згідно з рішенням Виконавчого комітету Маяківської сільської ради №21/31-2023 від 25.09.2023 оголошується проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з централізованого водопостачання в селі Удобне та централізованого водовідведення в селі Маяки Одеського району Одеської області. Конкурс проводиться відповідно до вимог Закону України «Про житлово-комунальні послуги», з метою своєчасного та якісного надання послуг з централізованого водопостачання та визначення виконавця даних послуг, який може забезпечити виконання обов’язків на відповідному рівні та з найменшою вартістю їх надання.

19:21:06 29.09.2023

Увага-Важливо

Шановні юнаки 2007 року народження та їх батьки, які зареєстровані на території Маяківської сільської громади (с. Маяки, с. Надлиманське,  с. Удобне, с. Йосипівка та с. Лібенталь) та навчаються в навчальних закладах (вузах), у зв’язку з проведенням приписки юнаків  Вам необхідно ТЕРМІНОВО до 04.10.2023 року звернутись до сектору з надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та з питань оборонної і мобілізаційної роботи Маяківської сільської ради за адресою: с. Маяки вул. Богачова, 99. Рудь Микола Михайлович: тел. 0675582230.

12:27:39 29.09.2023

Шановні жителі та гості Маяківської громади!

ЗАПРОШУЄМО ВАС на урочисте відкриття пам’ятної композиції «Алея наших Героїв» присвяченої місцевим жителям, які ставши на захист Держави заплатили найвищу ціну – загинули за нашу з вами незалежність! Їх відвага та жертовність завжди будуть великим прикладом для всіх нас. Дата: 01 жовтня  Час: 11:00  Місце: Площа перед сільською радою у селі Маяки Прохання по можливості прийти з квітами та вшанувати наших Героїв.

15:02:33 28.09.2023

1 жовтня о 09.00 годині в Україні відбудеться загальнонаціональна хвилина мовчання для вшанування пам'яті полеглих захисників і захисниць – Маяківська громада доєднується!!!

Тож, ЗАКЛИКАЄМО кожного зупинитися та згадати! Щоб мовчанням вшанувати подвиг наших людей, які загинули, захищаючи державу та українців. Подумки бажати здоров’я тим, хто продовжує  битися щоб жити у вільній, незалежній Державі! Хвилина шани. Хвилина мовчання. Та вічність памʼяті. Всі разом! У всіх старостинських округах громади о 09.00 год. буде звучати церковний дзвін.

15:01:06 28.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь