Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

Оголошення

До уваги мешканців села Удобне

За повідомленням ДТЕК Одеські Електромережі, у зв’язку з виконанням профілактичних робіт на електромережах, може бути відсутня електроенергія у селі Удобне, а саме:

11:03:03 03.04.2024

До відома мешканців Маяківської громади!

 Працівники служби у справах дітей Маяківської сільської ради невідкладно реагують на всі повідомлення про загрозу життю та здоров’ю дітей, а також залишення дітей без батьківського нагляду.

10:47:10 13.03.2024

До уваги мешканців громади, керівників підприємств та фермерських господарств

З метою безпеки населення, будівель, матеріалів при можливих аваріях, а також забезпечення безаварійної роботи ліній електропередач Південне територіальне управління обслуговування мережі, ПРОСИТЬ:

14:00:03 07.03.2024

До уваги мешканців села Йосипівка та села Лібенталь

За повідомленням ДТЕК Одеські Електромережі, у зв’язку з виконанням профілактичних робіт на електромережах, може бути відсутня електроенергія у селі Йосипівка, а саме: З 06 березня по 08 березня включно з 07.00 год. до 18.00 год. на вулицях: Березнева (8-е Березня), Виноградна, Покровська, Гоголя, Зарічна, Рідна (Колгоспна), Песара Петра, Миру, Молодіжна, Нагірна (Нагорна), Нафтовиків, Новоселів, Радісна, Садова, Софіївська, Степова, Троїцька, Шевченка, Ювілейна, Масив 52, Гоголя, Троїцька.

16:07:19 05.03.2024

До уваги мешканців села Маяки

За повідомленням ДТЕК Одеські Електромережі, у зв’язку з виконанням профілактичних робіт на електромережах, може бути відсутня електроенергія у селі Маяки, а саме:

16:06:56 05.03.2024

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ СІЛ МАЯКИ, НАДЛИМАНСЬКЕ, УДОБНЕ!!!

КП" Наше село" ЗМІНЮЄ ГРАФІК вивозу сміття для населення! Тепер вивіз сміття буде здійснюватися через одну неділю (на цьому тижні – 6,7,8 березня НЕ ВИВОЗЯТЬ сміття, на слідуючому тижні – 13,14,15 березня ВИВОЗЯТЬ і так само далі). По ЧЕТВЕРГАХ одна частина села (з центру села МАЯКИ права сторона: вулиці Козацька, Шкільна, Богдана Хмельницького, Успенська та інші); По П'ЯТНИЦЯХ друга половина села МАЯКИ (ліва сторона, вулиці: Одеська, Миру, Садова та інші); По СЕРЕДАХ вулиці сіл УДОБНЕ та НАДЛИМАНСЬКЕ.

09:45:51 05.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь