A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

Оголошення

До уваги мешканців села Удобне

За повідомленням ДТЕК Одеські Електромережі, 01 листопада проводитимуть профілактичні роботи на електромережах. У зв’язку з виконанням цих робіт може бути відсутня електроенергія у селі Удобне з 08.00 год. до 17.00 год. на вулицях: Горького, Лесі Українки, Садова, Шевченка, Шкільна.

17:00:45 31.10.2023

До уваги мешканців села Маяки

За повідомленням ДТЕК Одеські Електромережі у зв’язку з виконанням профілактичних робіт на електромережах може бути відсутня електроенергія у селі Маяки, а саме:

16:59:32 31.10.2023

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ МАЯКІВСЬКОЇ СТГ ВІДБУДЕТЬСЯ ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН З ПИТАНЬ ПЕНСІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ У СЕЛІ МАЯКИ

27 жовтня 2023 року з 09.00 до 12.00 год. у приміщенні двоповерхової будівлі амбулаторії села Маяки за адресою: вул. Богачова, 98 на 2 поверсі у відділі соціального захисту та охорони здоров'я Маяківської сільської ради буде проведено виїзний прийом громадян для мешканців Маяківської СТГ начальником відділу обслуговування громадян № 5 (сервісний центр) управління обслуговування громадян  Головного управління Пенсійного фонду України. Перелік послуг, які зможуть отримати громадяни: -  консультативна допомога з питань пенсійного забезпечення; - допомога у витребуванні документів необхідних для підтвердження страхового стажу, заробітної плати для призначення (перерахунку) пенсій; - допомога у реєстрації користувачів на веб-порталі Пенсійного фонду України, прийом заяв —  згода щодо СМС-інформування; - роз'яснення щодо переліку документів необхідних для призначення(перерахунку) пенсії, сплати внесків, тощо.

12:43:46 26.10.2023

Шановні вболівальники!

Запрошуємо цієї суботи, 28 жовтня о 13.00 годині підтримати нашу команду СФК «Маяки» у фінальній грі Кубка Голови Одеської обласної державної адміністрації з футболу серед сільських колективів Одеської області сезону 2023 року, яка зіграє з Дачненською територіальною громадою.

12:29:17 26.10.2023

Конкурс з визначення виконавця послуг з централізованого водопостачання в селі Удобне та централізованого водовідведення в селі Маяки Одеського району Одеської області

Згідно з рішенням Виконавчого комітету Маяківської сільської ради №22/31-2023 від 24.10.2023 року, оголошується проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з централізованого водопостачання в селі Удобне та централізованого водовідведення в селі Маяки Одеського району Одеської області. Конкурс проводиться відповідно до вимог Закону України «Про житлово-комунальні послуги», з метою своєчасного та якісного надання послуг з централізованого водопостачання та визначення виконавця даних послуг, який може забезпечити виконання обов’язків на відповідному рівні та з найменшою вартістю їх надання. 1. Найменування, місце знаходження організатора конкурсу: Маяківська сільська рада ,67654, Одеська обл., с. Маяки, вул. Богачова, 99. 2. Підстава для проведення конкурсу: рішення Виконавчого комітету Маяківської сільської ради №21/31-2023 від 25.09.2023 «Про затвердження умов проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з централізованого водопостачання в селі Удобне та централізованого водовідведення в селі Маяки Одеського району Одеської області». 3. Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг: Місце: Маяківська сільська рада ,67654, Одеська обл., с. Маяки, вул. Богачова, 99. Дата: 13.11.2023. Час: 11 год. 00 хв. Контактна особа: Усенко Василь Миколайович - перший заступник голови, голова конкурсної комісії, 04852- 3-30-73. 4. Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

17:56:11 25.10.2023

До уваги суб’єктів господарювання!

Нагадуємо, що відповідно до пункту 1.3 спільного наказу голови (начальника) Одеської обласної військової (державної) адміністрації, командувача оперативно-стратегічного угрупування військ «Одеса» від 27 лютого 2023 року № 2 «Про деякі питання регулювання торгівлі сильнодіючими хімічними і отруйними речовинами, а також деякими алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі, в умовах правового режиму воєнного стану в Одеській області» (далі – Наказ) заборонено до завершення дії воєнного стану в установленому порядку продаж алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі військовослужбовцям Збройних сил України, Національної гвардії України, а також іншим, утвореним відповідно до законів України військовим формуванням, правоохоронним органам, органам спеціального призначення з правоохоронними функціями, особам, що виконують функції із забезпечення безпеки і оборони України або особам, що мають зовнішні ознаки належності до цих формувань.

12:20:16 24.10.2023

Маяківська громада з нагоди 602-ї річниці заснування села Маяки організовує благодійний ярмарок «Сила в єднанні»

Жителі Маяківської сільської територіальної громади вкотре об'єднують зусилля у прагненні допомоги нашим воїнам здолати ворога та наблизити Перемогу.

14:45:20 05.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь