Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

Новини

Дата: від до Скинути

Як святкували 8 березня в с.Надлиманське!

Як святкували 8 березня в с.Надлиманське!

Сьогодні відбувся концерт у с.Надлиманське присвячений святу 8-го березня! Староста села Гвоздовський О.В. привітав всіх жінок зі святом! Своїм чудовим співом привітали жінок ансамбль "Дністровський вінок" художній керівник - Сабірова О.М. Також виступали на концерті учні Надлиманського ЗЗСО.

19:10 07.03.2020

Зі святом милі жінки!!!

Зі святом милі жінки!!!

У Центрі культури і дозвілля Маяківської СОТГ 5 березня відбувся святковий концерт присвячений Міжнародному дню жінок! Голова Маяківської СОТГ Віктор Юрійович Дяченко привітав всіх жінок та дівчат з наступаючим святом і від щирого серця побажав здоров'я, кохання та благополуччя. Також були привітання та нагороди від депутата Одеської Обласної Ради Марини Анатоліївни Зінченко.

18:06 06.03.2020

Рибаки мітингують проти корупції

Рибаки мітингують проти корупції

Зараз в центрі с.Маяки відбувається мітинг учасників рибного господарства, які вимагають припинити корупцію чиновників в Державному рибному господарстві України. Учасники мітингу перекрили рух по трасі Одеса-Рені

12:52 04.03.2020

Спортивні змагання

Спортивні змагання

Сьогодні відбулися змагання між трьома збірними командами шкіл Маяківської СОТГ. Програма змагань була наступна: 1. "Човниковий" біг (4х9м) 2. Стрибки у довжину з місця 3. Перетягування канату (юнаки) 4. Стрибки через скакалку протягом 30 секунд.

23:07 03.03.2020

Подарунок школі від випускників

Подарунок школі від випускників

Сьогодні у Маяківському НВК «ЗЗСО І-ІІІ ступенів ЗДО» учні 11-х класів зробили цінний подарунок для рідної школи. Всі гуртом учні висадили на території школи 200 кущів. На цю подію завітав Голова Маяківської СОТГ Віктор Юрійович Дяченко, який поспілкувався з випускниками.

13:30 03.03.2020

ІРЦ в с. Маяки дає можливість навчатись дітям з особливими освітніми потребами, які проживають у Біляївському районі

ІРЦ в с. Маяки дає можливість навчатись дітям з особливими освітніми потребами, які проживають у Біляївському районі

Завдання Інклюзивно-ресурсного центру Маяківської СОТГ: - Проведення комплексної оцінки з метою визначення особливих освітніх потреб дитини, розроблення рекомендацій щодо програми навчання - Надання психолого-педагогічної допомоги дітям з особливими освітніми потребами - Надання консультацій та взаємодія з педагогічними працівниками дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів з питань організації інклюзивного навчання - Надання консультативно-психологічної допомоги батькам

10:46 02.03.2020

Як Маяківська СОТГ зиму проводжала - весну зустрічала!

Як Маяківська СОТГ зиму проводжала - весну зустрічала!

Вчора на площі біля Центру культури і дозвілля (Будинок культури) с.Маяки вся громада разом весело святкувала Широку Масляну. На початку святкування дітей розважали аніматори від депутата Одеської Обласної Ради Марини Анатоліївни Зінченко. Потім Голова Маяківської СОТГ Віктор Юрійович Дяченко привітав всіх зі святом та вручив подарунки всім учасникам конкурсу "Оформлення куреня". Також на святі був присутній американський інвестор Джеф, який привітав громаду зі святом та ознайомився з нашими традиціями та різноманітними смачними стравами, якими пригощали на святі. На святі були конкурси, богатирські ігри, для дітей майстер-класи з бісероплетіння та писанкарства, багато танців, хороводів та просто гарних пісень. Свято було дійсно у сімейній атмосфері.

08:57 01.03.2020

25 лютого 2020 в с.Маяки відбулася Освітянська (не) конференція у форматі "території вільного спілкування"

25 лютого 2020 в с.Маяки відбулася Освітянська (не) конференція у форматі "території вільного спілкування"

 Головною подією, яка стає вже традиційною для спільноти нашої молодої громади є Освітянська (не) конференція у форматі "території вільного спілкування". 25 лютого 2020 року зібралися педагоги Маяківської СОТГ усіх ступенів освіти-дошкільної, початкової, середньої та старшої. До роботи (не) конференції долучилися колеги: заступник начальника управління освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Маяківської СОТГ; викладачі та студенти вищих навчальних закладів-Одеської національної академії харчових технологій та Одеського державного аграрного університету; представник Міжнародного освітньо-методичного центру "Dinternal Education"; спеціаліст Біляївської філії Одеського обласного центру зайнятості; делегація Нижньо-Дністровського Національного Парку; спеціалісти Маяківського інклюзивно-ресурсного центру; представники дошкільної освіти; медичні працівники та бібліотекарі освітніх та публічних закладів громади. За час роботи (не) конференції 130 освітян та гостей і 117 учнів мали можливість навчити і навчатися, спілкуватися та обмінюватися досвідом, вирішувати проблеми сучасної освіти. Три вчителя-Бондаренко Вікторія, Слівінська Ольга, Отоладзе Тетяна, стали переможцями педагогічного квесту та отримали цінні подарунки на урочистому закритті. 18 локацій, цікаві та змістовні заходи у кожній з них дали можливість учасникам зануритись в новий освітній простір.

12:43 26.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь