A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

Новини

Дата: від до Скинути

ОНОВЛЮЙ ДАНІ В ТЦК!

ОНОВЛЮЙ ДАНІ В ТЦК!

Прийди в Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) й онови свої дані щодо військово-облікових спеціальностей. Начальник управління персоналу штабу Командування Сухопутних військ Збройних Сил України полковник Роман Горбач наголосив, що оновлення даних та мобілізація — це різні речі, тому не варто хвилюватись, що особу терміново заберуть у військо. “Оновити дані — це наповнити картотеки територіальних центрів комплектування дуже важливою інформацією, яка в подальшому вже буде в нагоді для оповіщення громадян і здійснення мобілізації. Але хотів би підкреслити, що оновлення даних і мобілізація — це зовсім різні речі. Про поновлення даних в наших картотеках і базах ми повинні були думати ще в мирний час, а зараз – це виклик. Тому ця інформаційна кампанія має для оборони держави дуже велике значення, і якщо громадяни усвідомлять важливість оновлення військово-облікових даних ТЦК, це значно спростить систему роботи”, – наголосив Горбач.

11:57 14.09.2023

Три стратегії психологічної стійкості

Три стратегії психологічної стійкості

Питання збереження ментального здоров’я дуже важливе, особливо в умовах повномасштабної війни. Саме тому МОЗ разом з партнерами розповідає про три стратегії психологічної стійкості:

11:52 14.09.2023

Digital Cleanup: як долучитися до Всесвітнього дня прибирання не виходячи з дому

Digital Cleanup: як долучитися до Всесвітнього дня прибирання не виходячи з дому

У 2023 році Всеукраїнський молодіжний рух Let`s do it Ukraine розробив спеціальний формат участі у Всесвітньому дні прибирання “World Cleanup Day” – цифрове прибирання, яке можна проводити навіть на прифронтових територіях, в укритті, під час довгих поїздок тощо, а краще випрацювати нову звичку і робити це щодня. 

11:32 14.09.2023

Долучайтеся до екологічної акції!

Долучайтеся до екологічної акції!

У всьому світі Міжнародний день чистих берегів та Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day» відзначається щороку у треті вихідні вересня, які були започатковані задля привернення уваги громадськості до глобальної проблеми засмічення навколишнього середовища та водойм зокрема.

10:49 14.09.2023

Робота для ВПО: ти потрібен!

Робота для ВПО: ти потрібен!

Державна служба зайнятості пропонує ряд сервісів та послуг, спрямованих на сприяння у працевлаштуванні внутрішньо переміщених осіб (далі – ВПО) на новому місці. Послуги з працевлаштування

09:25 14.09.2023

Як підтримати людину у навчальному процесі?

Як підтримати людину у навчальному процесі?

Сором, відчуття провини, самотності, неспроможності — це можливі наслідки тривалого стресу. Початок навчального року може посилювати ці стани, і зараз діти особливо потребуватимуть нашої підтримки.

13:50 06.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь