Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

Заклади соціальної сфери

Торгівля людьми – сучасний прояв рабства

30 липня у світі відзначають Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми. Торгівля людьми – це форма сучасного рабства та порушення прав людини, яка не втрачає актуальності у ХХІ ст. для жодної країни світу, включаючи Україну.

11:14:14 29.07.2021

Попередження дитячого травматизму

До УВАГИ!!!! ШАНОВНІ БАТЬКИ ТА УЧНІ! Пам'ятка з безпеки життєдіяльності та запобігання дитячого травматизму під час карантину та канікул Нещасні випадки на вулицях, дорогах, на майданах тощо трапляються з дітьми частіше за все тому, що вони не знають або не виконують правил безпечної поведінки.

12:14:48 14.07.2021

Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг Маяківської сільської ради» інформує: Насильство у сім’ї – важлива соціальна проблема! Його прояви, наслідки, захист та профілактика

На жаль, в нашому суспільстві переважає думка, що проблеми жорстокого поводження із членами сім'ї є внутрішньою проблемою цієї сім'ї і не потребує втручання суспільства, а тим більше держави. Але саме право на захист від насильства над особою, особливо в сім'ї, є одним із найголовніших прав громадян та дітей зокрема.

15:04:49 22.06.2021

ПАТРОНАТ

Саме головне в патронаті – турботу та виховання дитина отримує в сімейних умовах,продовжуючи спілкування з близькими людьми, друзями та відвідувати свій дитячий садок або школу.

14:40:01 22.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь