Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

НАГАДУЄМО! в Одеській області встановили наказ про особливий режим в’їзду та виїзду

Дата: 18.07.2024 13:37
Кількість переглядів: 88

На початку червня цього року оперативно-тактичним угрупованням “Одеса” та Одеською обласною військовою адміністрацією спільно було видано наказ №13/18 від 07.06.2024 р. “Про встановлення особливого режиму в’їзду та виїзду, обмеження свободи пересування громадян, іноземців та осіб без громадянства, а також руху транспортних засобів на окремих територіях Одеської області в умовах правового режиму воєнного стану”.



Згідно з інформацією, вказаною в документі, зважаючи на високу загрозу для життя та здоров’я людей, спричинену збройною агресію проти України, з метою забезпечення громадської безпеки і порядку, збереження життя цивільних осіб, і беручи до уваги необхідність оздоровлення громадян, в області встановлюють особливий режим вʼїзду/виїзду, обмеження свободи пересування громадян, іноземців та осіб без громадянства, а також руху транспортних засобів на узбережжі Чорного моря, затоках, у внутрішніх морських водах в межах пляжних зон та на територіях пляжних зон, розташованих у межах прибережної захисної смуги Чорного моря на території Одеської області (далі – пляжні зони).

Зокрема, перебування, пересування, вхід/вихід громадян, іноземців та осіб без громадянства, вʼїзд/виїзд транспортних засобів заборонити за наступних умов.
– під час повітряної тривоги (з початку сигналу «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА» до сигналу «ВІДБІЙ ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ».
– за наявності у воді або на ділянках узбережжя підозрілих предметів (мін, снарядів, інших засобів вогневого ураження).
– у темну пору доби, але не пізніше 20:00 год і не раніше 08:00 год.
– до урізу води ближче ніж 10 метрів під час шторму від 2-х балів і вище.

– на берегозахисних спорудах у вигляді бун, траверсів, пірсів, хвилеломів, окрім працівників рятувальної служби та спостерігачів за виявленням підозрілих предметів (мін, снарядів, інших засобів вогневого ураження).
– поза межами визначених зон для купання (позначених буями), окрім працівників рятувальних та водолазних служб.

Також, Наказом №16/20 від 26.06.2024 р. “Про внесення змін у додаток до наказу тимчасово виконуючого обов'язки командира оперативно-тактичного угрупованням “Одеса” та начальника Одеської обласної військової адміністрації від 07 червня 2024 року №13/18” внесено зміни та збільшено перелік територій пляжних зон, на яких дозволено перебування громадян, іноземців та осіб без громадянства (додається).

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь