Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

Про встановлення місцевих податків і зборів на території Маяківської сільської територіальної громади

Дата: 31.05.2024 14:34
Кількість переглядів: 138

Постановою Кабінету Міністрів України від 28 липня 2021 року № 821 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України» введено в дію Класифікатор видів цільового призначення земельних ділянок, у зв’язку з чим припинено чинність Класифікації видів цільового призначення земель, затвердженої наказом Державного комітету України із земельних ресурсів від 23 липня 2010 року № 548.

Міністерством економіки України введено у дію наказ від 16 травня 2023 року № 3573 «Про затвердження національного класифікатора НК 018:2023 та скасування національного класифікатора ДК 018-2000», яким застосовується новий Класифікатор будівель і споруд.

Враховуючи вищевказане, є необхідність прийняти рішення «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Маяківської сільської територіальної громади» з урахуванням нових класифікаторів, встановлення ставок для окремих видів цільового призначення земельних ділянок, введених новим класифікатором.

Проєкт рішення оприлюднюється з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Зауваження та пропозиції до цього проєкту рішення приймаються Маяківською сільською радою в письмовому вигляді до 20 червня 2024 року включно за адресою: 67654, село Маяки, Одеський район, Одеська область, вулиця Європейська, 99, а також на e-mail: mayakivska_silrada@ukr.net.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь