A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

ПОВІДОМЛЕННЯ від 12.04.2024 року про публічну пропозицію (оферту) ПП «УПТК-1» про укладення Типового договору власником (користувачем) будівлі (приміщення у будівлі) про надання послуг з централізованого водопостачання

Дата: 12.04.2024 17:32
Кількість переглядів: 25

У зв’язку з прийняттям Кабінетом Міністрів України Постанови №85 від 02.02.2022 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 5 липня 2019 р. № 690», на виконання  Закону України від 03.12.2020 №1060 «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг» та керуючись нормами ч. 5 ст. 13 Закону України «Про житлово-комунальні послуги»,   ст. ст. 633, 634 Цивільного Кодексу України,  ПП «УПТК-1» (код ЄДРПОУ 38058282) публікує цю публічну пропозицію (оферту) про укладення Типового договору з власником (користувачем) будівлі (приміщення у будівлі) про надання послуг з централізованого водопостачання (далі – Договір) для споживачів – власників (співвласників, користувачів) житлових та нежитлових приміщень в багатоквартирних будинках, власників (співвласників, користувачів) приватних будинків та земельних ділянок.

Договір вважається укладеним, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному сайті Маяківської сільської ради  https:// mayakivska-gromada.gov.ua/  власники (співвласники, користувачі) житлових та нежитлових приміщень в багатоквартирних будинках, власники (співвласники, користувачі) приватних будинків та земельних ділянок не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з виконавцем комунальної послуги, а власник (користувачів) індивідуального (садибного) житлового будинку не вчинив дій щодо відключення (відмови) від послуги з централізованого водопостачання.

Індивідуальні споживачі у багатоквартирних житлових будинках, які фактично користуються послугами з централізованого водопостачання або звертаються до

ПП «УПТК-1»  для отримання вказаних послуг, або вважаються такими, що ознайомлені, погоджуються та приєднуються до умов Договору.

У зв’язку з тим, що даний Договір є договором приєднання, його умови не підлягають узгодженню зі стороною, що приєднується (споживачем).

Договір розміщено на веб-сайті Маяківської сільської ради у вільному доступі,  що забезпечує ознайомлення зі змістом цього Договору кожної особи, що отримує та звертається до підприємства, для отримання послуг з централізованого водопостачання.

Пропозиції, побажання приймаються до ПП «УПТК-1» за адресою:

Одеська обл., Одеський р-н, с. Петродолинське, вул.Садова,35;

-  електронна адреса мega-aturica@ukr.net ;

-  телефон  098 590 25 30

Контактна особа: Смоляна Н.М.

 

ТИПОВИЙ ДОГОВІР з власником (користувачем) будівлі (приміщення у будівлі) про надання послуг з централізованого водопостачання

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь