Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

ЗВІТ про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць та провулків населених пунктів Маяківської громади

Дата: 02.11.2023 17:24
Кількість переглядів: 43

Підведені підсумки громадського обговорення щодо перейменування вулиць та провулків населених пунктів Маяківської громади, яке було розпочато 02 жовтня 2023 року з метою з’ясування та врахування громадської думки та залучення представників громадськості до розгляду пропозицій з цього питання.

Організатор громадського обговорення:  Маяківська сільська рада.

Робочої групи з вивчення питань щодо проведення заходів дерусифікації/деколонізації та з перейменування вулиць, провулків, парків, скверів у межах Маяківської сільської територіальної громади було визначено 20 вулиць та провулків громади назви яких пов’язані з державою-агресором та/або її союзниками та назви яких підлягають перейменуванню.

Громадське обговорення проводилося у період з 02.10.2023 року до 31.10.2023 року (включно). Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення оприлюднене на офіційному веб-сайті Маяківської сільської ради 05.10.2023. Відповідно до Інформаційного повідомлення запропоновано проєкти-рішень щодо перейменування вулиць та  провулків на території громади.

Зауваження та пропозиції (з відповідним обґрунтуванням) приймалися:

у письмовій формі або надсилалися електронною поштою, на поштову адресу Маяківської сільської ради: 67654, вулиця Богачова, 99, с. Маяки, Одеський район, Одеська область або на електронну пошту: mayakivska_silrada@ukr.net 

Громадське обговорення тривало 30 днів. За цей період жодного заувачиння чи пропозиці від  мешканців громади не надходило.

Звіт надано для подальшого розгляду Робочою гропою та прийняття відповідного рішення.

Відповідно до норм чинного законодавства рішення про перейменування вулиць буде прийматися депутатами Маяківської сільської ради з урахуванням рекомендації робочої групи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь