A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

Рейд «Діти вулиці», «Вокзал»

Дата: 20.03.2024 14:11
Кількість переглядів: 39

Служба у справах дітей покликана захищати права кожної дитини, здоров'я і життя дитини є одним із пріоритетів нашої діяльності.

Зокрема концентруємо увагу на захисті дітей від насильства, особливому ставленні до дітей, які порушують закон, опіці над осиротілими дітьми при живих батьках, занедбаними та бездомними дітьми, дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах.

14, 15 та 18 березня 2024 року з метою профілактики дитячої безпритульності і бездоглядності, попередження правопорушень серед неповнолітніх, Службою у справах дітей Маяківської сільської ради спільно із фахівцями із соціальної роботи КУ «Центра надання соціальних послуг Маяківської сільської ради» та представником  ювенальної превенції Одеського районного управління поліції № 2 було проведено профілактичні рейди «Діти вулиці», «Вокзал» на території Маяківської територіальної громади. У ході проведення рейду здійснено обстеження побутових умов проживання 23-х сімей, в яких виховується 73 дитини. За результатами рейдового заходу складено відповідні акти. З батьками було проведено бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, ведення здорового способу життя, створення належних умов для проживання та розвитку дітей, попередження насилля в сім’ї та наголошено про відповідальність, передбачену чинним законодавством за неналежне виконання батьківських обов’язків.    

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь