Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

20 вересня на Одещині відбулося обласне Розширена засідання Конгресу місцевих та регіональних влад під головуванням заступника керівника Офісу Президента та Виконавчого секретаря Президії Конгресу Олексія Кулеби. Участь у засіданні в режимі відеозв'

Дата: 21.09.2023 11:02
Кількість переглядів: 33

В рамках засідання було обговорено ряд важливих для регіону в умовах сьогодення питань.

Серед головних потреб та пріоритетних питань Одещини йшлося й про збільшення пропускної спроможності автомобільної дороги М-15 «Одеса – Рені».

"Після початку збройної агресії російської федерації проти України автодорога М-15 набула особливого стратегічного значення для економічної стабільності держави. Але через збільшення інтенсивності руху почали утворюватися затори та стихійні паркування вантажівок на узбіччях, знайно збільшилась кількість аварійних ситуацій, що ускладнює життя та безпеку мешканців Маяківської громади.

Інтенсивність руху по цій дорозі складає біля 16 тисяч автомобілів на добу, левова частка з яких, біля 80% – великовантажні автомобілі.

Щира дяка прикордонникам, які прикладають максимум зусиль для безперебійного руху транспорту. Проте, кількість великовантажного автомобілів постійно збільшується. Саме тому є пропозиція на ділянці дороги «Маяки-Удобне» зробити розширення міжнародної траси на дві смуги. Що значно розвантажить трасу" - доповів на засідані Віктор Юрійович.

За результатами засідання сформовано перелік завдань, які необхідно реалізувати. Всі вони дуже важливі як для Одещини так і для Країни вцілому.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь