A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

ПОВІДОМЛЕННЯ щодо проведення громадського обговорення проєкту рішення Маяківської сільської ради «Про перейменування вулиць на території Маяківської територіальної громади» у селі МАЯКИ

Дата: 02.10.2023 16:51
Кількість переглядів: 54

На виконання Законів України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» та «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» Маяківська сільська ради повідомляє про оприлюднення проєкту рішення Маяківської сільської ради «Про перейменування вулиць на території Маяківської територіальної громади» та інформує про початок проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць у селі Маяки. Запрошуємо усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.

Організатор громадського обговорення – Маяківська сільська рада.

Даний проект рішення розміщений на офіційному веб-сайті Маяківської сільської ради в рубриці «Архів документів» за посиланням  https://mayakivska-gromada.gov.ua/docs/1496461/.

Зауваження та пропозиції (з відповідним обґрунтуванням) від мешканців с. Маяки щодо прийняття даного проєкта рішення приймаються у письмовій формі або надсилаються електронною поштою із зазначенням найменування (юр. особи), прізвища, імені, по батькові (фіз. особи) та адреси реєстрації до 31 жовтня включно, на поштову адресу Маяківської сільської ради: 67654, вулиця Богачова, 99, с. Маяки, Одеський район, Одеська область або на електронну пошту сільської ради: mayakivska_silrada@ukr.net  

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Консультації з питання, що винесено на громадське обговорення можна отримати в Маяківській сільській раді та/або за телефоном: +380485233073; +380969371558.

Відповідальна за проведення обговорення: начальник відділу організаційної, кадрової, інформаційної діяльності, документообігу та архіву апарату Юлія ДЗЕЙ.

Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті Маяківської сільської ради за посиланням https://mayakivska-gromada.gov.ua/rezultati-provedennya-publichnih-gromadskth-obgovoren-15-24-09-02-10-2023/  протягом 5 днів після проведення громадського обговорення.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь