Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

До уваги мешканців села Маяки та села Надлиманське

Дата: 06.09.2023 12:22
Кількість переглядів: 185

Україна

Одеська область Одеський район

Маяківська сільська рада

59 сесія VIІI скликання

РІШЕННЯ

24 серпня 2023 року

 

59/10 - VІІІ

Про погодження пропозиції передачів оренду об’єкта у сфері водопостачання, що перебуває у комунальній власності Маяківської сільської територіальної громади (Мережі водопостачання сіл Маяки та Надлиманське)

Відповідно до ст. ст. 26, 60 Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 3, 5, 6 Закону України «Про особливості передачі в оренду об'єктів у сферах теплопостачання, водопостачання та водовідведення, що перебувають у комунальній власності», та рішення Виконавчого комітету Маяківської сільської ради № 18/10-2023 від 24 серпня 2023 року «Про винесення на розгляд сесії Маяківської сільської ради проекту рішення «Про погодження пропозиції передачі в оренду об’єкта у сфері водопостачання, що перебуває у комунальній власності Маяківської сільської територіальної громади (Мережі водопостачання сіл Маяки та Надлиманське)»», з метою ефективного та раціонального використання майна комунальної власності Маяківської сільської територіальної громади та якісного забезпечення питною водою населення сіл Маяки та Надлиманське, Маяківська сільська рада.

ВИРІШИЛА:

  1. Погодити пропозицію, передачі в оренду об’єкта у сфері водопостачання, що перебуває у комунальній власності Маяківської сільської територіальної громади (Мережі водопостачання сіл Маяки та Надлиманське).
  2. Фінансово-господарському відділу Маяківської сільської ради, Управлінню містобудування, архітектури, землевпорядкування, екології, житлово-комунального господарства та комунальної власності Маяківської сільської ради та Комунальному підприємству «Наше село» здійснити організаційно-технічну підготовку об'єкта водопостачання до передачі в оренду, в термін до дванадцяти місяців.

3. Оприлюднити рішення відповідно до вимог законодавства.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (голова комісії Олександр ЄЛЕСІН).

 

Сільський голова                                                                 Віктор ДЯЧЕНКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь