Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

АГРОМІЦНІСТЬ: НОВА ГРАНТОВА ПРОГРАМА

Дата: 30.08.2023 09:49
Кількість переглядів: 63

Міністерство цифрової трансформації оголосило про запуск освітньо-грантової програми «Міцність», яка передбачає виділення $60 тис. на розвиток малого та середнього бізнесу.

Для участі у програмі відберуть 60 малих та середніх підприємців. 20 з них отримають гранти.

Учасники повинні мати зареєстровану господарську діяльність у Харківській, Дніпропетровській або Одеській областях, які постраждали від повномасштабної війни. При цьому вид бізнесу не грає ролі. Це можуть бути сільське господарство, виробництво, послуги, торгівлю тощо.

Проєкт відкритий як для активних підприємців, які ведуть свій бізнес у постраждалих регіонах, так і для підприємців, які бажають повернутися в регіон і відновити свою діяльність.

Крім того, учасники повинні продемонструвати:

• справжнє бажання розвивати та розширювати свій бізнес у регіоні. Це можна оцінити за допомогою заяв про наміри, майбутніх бізнес-планів або чітких стратегій зростання;

• готовність і здатність реалізовувати інноваційні ідеї та впроваджувати необхідні зміни у своїй бізнес-діяльності;

• потенціал для створення нових робочих місць у регіоні;

• зацікавленість у сприянні загальному розвитку та зростанню своїх регіонів та пояснити, як їхні бізнес-плани узгоджуються з цілями регіонального розвитку.

🤝Також процес відбору повинен активно сприяти різноманітності та інклюзивності, залучаючи учасників з різним досвідом, незалежно від гендерної або вікової категорій. Враховується і минулий досвід та послужний список учасника, оскільки це може надати цінну інформацію про його здатність успішно керувати та управляти бізнесом.

Формат навчання учасників програми «Міцність»:

• Навчання триватиме в офлайн і онлайн форматах та організоване у формі інтерактивних воркшопів, лекцій, майстер-класів, семінарів.

• Програма передбачає індивідуальні та групові консультації зі спікерами та менторську підтримку під час навчання і після його завершення.

• Офлайн-заходи проходитимуть у центрах підтримки підприємців Дія.Бізнес в Одесі та Кривому Розі, а онлайн-події — у центрі підтримки підприємців в Харкові.

• Підприємці здобудуть знання щодо: планування бізнесу, маркетингу, міжнародної торгівлі, бухгалтерського та фінансового менеджменту, електронної комерції, розвитку інноваційних технологій та психологічної стійкості.

• Кожен з 20 найпрогресивніших учасників проєкту отримають грант $3000 на ремонт приміщення, закупівлю нового обладнання, запасів сировини та покриття інших необхідних витрат для розвитку бізнесу.

Охочі взяти участь у програмі «Міцність» мають пройти замовлення за посиланням:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSf2QbpYUCI3lQ…/viewform

📍Дедлайн подання заявок на участь — 8 вересня о 23:59.

Програма триватиме з вересня 2023 року по січень 2024 року.

💬“В період повномасштабної війни держава забезпечила безпрецедентну підтримку аграрної галузі, запровадивши державні гарантії, програму «Доступні кредити 5−7−9» та спеціальну підтримку експортерів через ЕКА. Також держава додатково працює над механізмами фінансової допомоги через надання грантів. Грантові кошти — це маленька сходинка на шляху розвитку підприємства”, – зауважує Алла СТОЯНОВА директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА.

💙💛ДІЄМО РАЗОМ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь