Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

В Одеському районі, на базі спортивних майданчиків Маяківської громади, пройшов перший етап спортивних змагань «Рухайся до Перемоги»

Дата: 20.06.2023 14:43
Кількість переглядів: 84

В Одеському районі, на базі спортивних майданчиків Маяківської громади, пройшов перший етап спортивних змагань «Рухайся до Перемоги» на підтримку Збройних сил України серед голів громад та представників місцевого самоврядування. Представники 16 громад Одеського району змагались у 8 видах спорту.

Відкриваючи спартакіаду Начальник Одеської РВА Юрій Крук зазначив, що своїм особистим прикладом представники місцевого самоврядування показують, що фізична культура та спорт є одним із важливих чинників здорового суспільства, а це в свою чергу формує здорову націю.

“Переконаний, що сьогоднішні змагання – це вкрай важливий елемент для обміну досвідом та прикладом ефективної роботи. Бажаю, щоб на усіх спортивних майданчиках панувала атмосфера щирої радості, спортивного азарту та духовного піднесення. Упевнений, що за час змагань ви отримаєте не лише чудові емоції, але й новий досвід від колег з різних громад. Бажаю всім учасникам спартакіади з таким же натхненням та запалом працювати у своїх громадах на благо людей” – сказав Начальник Одеської РВА Юрій Крук .

Отже, в більярді золото отримали представники Чорноморської міської громади.

У волейболі пальма першості за командою Великодальницької громади. У гирьовому спорті не було рівним гирьовикам з Яськівської громади.

 У змаганнях з футзалу, після запеклої боротьби – перемога в активі футболістів Теплодарської громади.

В шахах, серед чоловіків, найкращий результат у представників команди Южненської збірної. У шашках лідерська позиція у жіночої збірної Усатівської громади.

 В дартсі і в настільному тенісі змагались чоловічі та жіночі команди: найкращі результати в особистій першості продемонстрували серед чоловіків, в дартсі учасники з Яськівської громади, а в пін-понзі тенісисти з Дачненської.

У жіночих змаганнях лідерство у Авангардівської громади з дарсту, і з настільного тенісу у представниць Теплодарської.

В командному заліку переможцем змагань стала команда Дачненської громади, срібний призер збірна Яськівської громади і бронза в активі Теплодарської громади.

 Переможців і призерів нагороджено кубками, дипломами і медалями Одеської районної військової адміністрації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь