Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

Олег Скрипка - легенда української рок-музики, актор, співак, автор пісень, лідер найпопулярнішого у світі українського рок – гурту "Воплі Відоплясова" на власні очі побачив, як готується бригада "Червона калина" НГУ до наступу.

Дата: 28.04.2023 14:20
Кількість переглядів: 154

Тижні тренувань за будь-яких умов. Стрільба, тактичні пересування, скидування з «ворожих» безпілотників, штурм позицій - гвардійці штурмової бригади "Червона калина" готуються до контрнаступу. Олег Скрипка не лише бачив, як тренуються бійці, а й спілкувався з  кількома фронтменами бригади: ⁃ Вадим Москаленко, 26 років, командир бригадної артилерійської групи. Звільняв Київщину. Виконував завдання на Донеччині та Луганщині;  ⁃ Нацгваардієць на позивний Шева. З початку вторгнення звільняв Київщину. Два тижні готувався до звільнення Білогорівки. Вона звільнена.  ⁃ Максим на псевдо Доцент зустрів війну на сході. Ворог переважав у кількості та вони витримали.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь