Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

ШКОЛЯРІ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ПОВЕРНУЛИСЬ ДО НАВЧАННЯ 

Дата: 03.04.2023 18:33
Кількість переглядів: 95

 Від сьогодні, після весняних канікул, всі 225 закладів загальної середньої освіти Одеського району відновили освітній процес. В очному та змішаному форматі продовжують працювати 116 закладів, в дистанційному - 109. Про це повідомляє начальник Управління соціально-гуманітарного розвитку Одеської РВА Віталій Лозов.

Загалом, за його інформацією, в Одеському районі, 148 365 здобувачів освіти продовжили навчання, з них в очному і змішаному форматі навчається 37 301 учень і в дистанційному - 105 285 учнів. 

"Зазначимо, що час проведення весняних канікул визначають педагогічні ради закладів освіти. На це впливає кілька факторів: зокрема, і період попередніх, зимових канікул, і форма навчання, і власне - відпрацьовані навчальні години" - додає Віталій Лозов.

Цей навчальний рік триватиме до 30 червня. Однак, відповідним розпорядженням Одеської обласної військової адміністрації буде визначено дату останнього дзвоника, орієнтовно 26 травня. Але про це буде повідомлено додатково.

"Нагадуємо, що сьогодні, 3 квітня, стартує реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті (НМТ). Триватиме вона до 3 травня. Зареєструватися можна в персональному онлайн-кабінеті вступника. До основного блоку НМТ увійшли українська мова та математика – саме ці предмети  будуть автоматично зазначені під час реєстрації. Випускник необхідно обрати, із запропонованого переліку, лише один із предметів другого блоку НМТ. Радимо не зволікати з реєстрацією, аби мати час на усунення недоліків чи внесення змін", - наголосив начальник Управління соціально-гуманітарного розвитку Одеської РВА Віталій Лозов.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь