Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

В МАЯКІВСЬКІЙ ГРОМАДІ БЕЗКОШТОВНО ПРАЦЮВАТИМЕ ПЕРЕСУВНИЙ МАМОГРАФ

Дата: 03.04.2023 18:25
Кількість переглядів: 131

З метою раннього виявлення передракових захворювань та раку молочних залоз, на території Маяківського центру первинної медико-санітарної допомоги, безкоштовно працюватиме пересувний цифровий мамограф.

"Стартував скринінг молочних залоз у пересувному мамографічному кабінеті для профілактичного медичного обстеження населення громади та внутрішньо переміщених осіб на території Одеського району. Пересувний мамограф, саме у Маяківській громаді, перебуватиме до 13 квітня. То ж всі бажаючі жінки, віком старше 40 років, можуть безкоштовно пройти обстеження, яке буде проводяться за направленням сімейного лікаря" - повідомив Начальник відділу охорони здоров'я Одеської районної військової адміністрації Анатолій Приказюк. 

На сьогодні це – третій мамограф на колесах в Одеській області. І їх робота - це дуже зручно для мешканок сільських населених пунктів.

 "Пересувна лабораторія дозволить обстежити жінок з Одеського району. Бо є випадки, коли на жаль, діагностують захворювання на рак молочної залози, з яких чимало – на занедбаних стадіях. Щоб запобігти такій сумній статистиці, ми спонукає мешканок Одеського району, до регулярного обстеження молочних залоз і спільно з керівництвом Департаменту охорони здоров'я ОВА та депутатами обласної ради, створюємо для цього належні умови. Бо саме мамографія виявляє зміни в молочних залозах, коли їх не відчуває сама жінка" - переконаний Начальник відділу охорони здоров'я Одеської РВА Анатолій Приказюк.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь