A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

БЕЗ СПОРТУ НЕМА ПЕРСПЕКТИВИ!

Дата: 28.03.2023 22:24
Кількість переглядів: 109

Як у спорті, так і на війні, мета у всіх нас одна – Перемога! На цьому наголосив, виступаючи на підсумковій нараді з розвитку фізичної культури і спорту в Одеській області у 2022 році, начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук.      

«Одеська область – це кузня майстрів спорту міжнародного класу, чемпіонів та призерів Олімпійських, Паралімпійських та Дефлімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи. І за минулий 2022 рік українські спортсмени вибороли на офіційних міжнародних змаганнях вже понад 1600 медалей. Вагомий внесок у цю спортивну скарбницю внесли і представники нашої славетної Одещини і, що мені особливо приємно відзначити, кращі серед них - спортсмени з нашого Одеського району», - сказав Начальник Одеської РВА.

Перемоги спортсменів, переконаний Юрій Крук, особливо цінні у цей важкий для Держави час. Адже попри війну та усі проблеми під час підготовки до змагань, спортсмени Одещини, зуміли вчасно вийти на пік і вкотре показали світові всю силу українців, нашу міць і незламну волю. 

Саме тому, команда Одеської районної військової адміністрації приділяє значну увагу підтримці, розвитку та популяризації спорту. 

«Переконаний – без серйозного підходу до спорту жодна нація не може розраховувати на перспективу. Тому Одеська районна військова адміністрація, спільно з обласною владою, робить усе, щоб масовий спорт в містах і селах Одеського району розвивався. Війна дала нам всім додаткову мотивацію для перемог. Працюємо над розробкою нових спортивних проєктів та змагань, які зможемо втілити в життя, зокрема, і після нашої перемоги», - додав Начальник Одеської РВА.

Також в рамках підсумкової наради Юрій Крук разом з депутатом Одеської обласної ради, Почесним громадянином Одеси та Одеської області Сергієм Гриневецьким, вручили 25 посвідчень про присвоєння звання «Майстер спорту України міжнародного класу», «Майстер спорту України» та «Кандидат у майстри спорту України».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь