Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

Віктор ДЯЧЕНКО: воїни-інтернаціоналісти і сьогодні героїчно захищають Україну

Дата: 15.02.2023 18:04
Кількість переглядів: 106

Покладання квітів з нагоди 34-ї річниці виведення військ з Афганістану, а також до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав відбулося сьогодні, 15 лютого, на сільському меморіалу у центрі села Маяки біля пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам.

 

Хресний хід та молебень за загиблими відбувся за участі місцевих жителів, учасників бойових дій, їхніх побратимів, близьких та інших небайдужих.

 

Вшанувати пам'ять та звитягу полеглих прийшли та родичі ветеранів війни в Афганістані, керівництво міста, представники громадських організацій та нхарків`яни.

 

Голова Маяківської громади Віктор ДЯЧЕНКО підкреслив, що саме воїни-інтернаціоналісти одними з перших пішли добровольцями захищати Країну від окупантів ще у 2014 році і сьогодні продовжують служити у лавах Збройних Сил України та підрозділах територіальної оборони.

 

«Щороку цього дня ми засвідчуємо глибоку повагу до тисяч українських військових, які з честю та гідністю виконували свій обов`язок у різний час та в різних державах. Участь наших співвітчизників у бойових діях в Афганістані та в інших «гарячих точках» світу є для нас прикладом мужності, героїзму і водночас національною трагедією, оскільки за роки воєнних дій у далеких війнах загинули сотні наших земляків, про що ми ніколи не забудемо.

 

Воїни-інтернаціоналісти і сьогодні героїчно захищають Україну, з кожним днем наближаючи таку довгоочікувану перемогу. Дякую їм за це! Перемога буде за нами! Мирного неба усім нам і вічна пам`ять полеглим». ЗазначивВіктор Юрійович, звертаючись до присутніх.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь