Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

На Одещині триває відновлення житлових будинків та інфраструктурних об’єктів, пошкоджених російськими ракетними обстрілами.

Дата: 13.02.2023 15:16
Кількість переглядів: 95

Вже зовсім скоро мешканці ЖК "Тірас" зможуть повернутися до своїх квартир. Нагадаємо, що в результаті ракетного удару в цьому будинку були пошкоджені майже 50 квартир, 20 з яких були зруйновані повністю.

За дорученням Начальника Одеської ОВА Максима Марченка, на об’єкті провели велику роботу: повністю відновлено перекриття 2-го, 3-го, 4-го, 5-го поверху, відновлено усі пошкодженні вертикальні несучі елементи будівлі (діафрагми колони), завершено роботи з монтажу та кладки зовнішніх огороджувальних конструкцій, міжквартирних та міжкімнатних перегородок. Виконані роботи з відновлення системи вентиляції. Проведені роботи з відновлення електропостачання квартир (лічильники встановлено, проводиться підключення квартир). Прокладенні кабельні лінії для встановлення у майбутньому системи димовидалення.

Проведені роботи з відновлення опалення, водопостачання. Виділено кошти з обласного бюджету та проведено тендер на закупівлю ліфтів. Відновлені два пасажирські ліфти.

Також розпорядженням Начальника ОВА виділено фінансування, майже півтора мільйона гривень, на проведення капітального ремонту - утеплення фасаду та ремонт місць загального користування, для підвищення теплотехнічних показників огороджувальних конструкцій четвертної секції будинку ЖК "Тірас".

Завершені роботи з відновлення та термомодернізації фасаду будинку, ремонту та заміни дверей загального користування.

"Одеська область живе в складних умовах, так як через ракетні обстріли ми зіткнулися з дефіцитом електроенергії, але не зважаючи на ці виклики, ми робимо все, щоб відновити пошкоджені будинки аби люди могли повернутися в свої квартири" - наголошує Начальник Одеської ОВА Максим Марченко.

https://www.facebook.com/oda.odesa/videos/494533492657856


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь