A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

“В єдності та згуртованості – сила нашої громади”: нагороди на святі єднання Маяківської громади

Дата: 09.11.2022 14:38
Кількість переглядів: 152

На урочистостях з нагоди 5-ї річниці утворення Маяківської громади відбулася церемонія нагородження.

Головним та таким необхідний подарунком на святі єднання громади став сертифікат на отримання генератору від Одеської обласної державної адміністрації, Одеської обласної ради та Одеської районної військової адміністрації.

Від народного депутата України Сергія КОЛЕБОШИНА  грамоти та цінні подарунки з нагоди відзначення Дня заснування громади отримали старости сіл: Надлиманське – Віктор ГВОЗДОВСЬКИЙ, Удобне –  Анатолій ЛИСЕНКО, Йосипівка та Лібенталь – Лариса ПЕТРЕНКО.

 За активну громадянську позицію, плідну співпрацю з 11 бригадою НГУ імені Михайла Грушевського та з нагоди відзначення 5-ої річниці з дня створення Маяківської громади Подяки з рук командира Вячеслава КРАСНОПОЛЬСЬКОГО отримали: перший заступник сільського голови – Василь УСЕНКО, начальник фінансового управління сільської ради – Лариса САНДУЛЯК, начальник відділу організаційної, кадрової, інформаційної діяльності, документообігу та архіву апарату сільської ради – Юлія ДЗЕЙ. Полковник також вручив голові громади ікону Георгія Побідоносця з побажаннями миру та добра.

У ці прекрасні осінні дні — 6 та 9 листопада ми відзначаємо два чудових професійних свята – День працівника соціальної сфери та Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. Це професійне свято тих людей, які присвятили себе благородній справі — щодня дбати про людей з числа незахищених верств населення та відтворювати, зберігати, примножувати безцінні духовні скарби нашого народу.

Іван Франко писав про те, що життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим. Ці рядки стосуються як професійної діяльності соціальних працівників так і працівників культури, які зцілюють душу людину через народне мистецтво.

Саме тому, за сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики із соціального захисту населення, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника соціальної сфери, наш депутат Одеської обласної ради Марина ЗІНЧЕНКО вручила Почесну Грамоту Одеської обласної ради Олені Андріївні КУРКАН – соціальному робітнику КУ «Центр надання соціальних послуг Маяківської сільської ради».

За вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики у сфері соціального захисту населення, відповідальність, сумлінне виконання службових обов'язків та з нагоди Дня працівника соціальної сфери України, голова Одеської районної державної адміністрації Юрій КРУК нагородив Почесною грамотою Одеської районної державної (військової) адміністрації Галину Іванівну КАРЕТУ - фахівця із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг Маяківської сільської ради”

Також, за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток культури і духовності населення Одеського району, збереження народних традицій і звичаїв та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва Юрій Юрійович відзначив Почесною грамотою Одеської районної державної (військової) адміністрації Наталію Григорівну КОСТЕНКО - художнього керівника філії КЗ “Центру культури і дозвілля” Маяківської сільської ради та Олександра Петровича СЕМЕНЮКА - керівника духового оркестру КЗ “Центру культури і дозвілля”  Маяківської сільської ради Одеського району Одеської області.

Грамотою Маяківської сільської ради За сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня працівника соціальної сфери нагородили Тетяну Вікторівну МОСКАЛЕНКО – соціального робітника Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Маяківської сільської ради».

Щиро дякуємо Всім за натхненний труд, невтомну працю, активну громадську позицію та небайдужість. Все в нашій громаді буде добре, бо вона багата щирими, працьовитими та відважними людьми. Бажаємо всім міцного здоров’я, щедрої долі та добра. Нехай радість та достаток будуть в кожній родині. А над Матір’ю-Україною запанує мир!

 

Прес-служба апарату Маяківської СТГ.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь