Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

ЗІ СВЯТОМ, РІДНА МАЯКІВСЬКА ГРОМАДО! НАМ 5 РОКІВ!

Дата: 07.11.2022 15:47
Кількість переглядів: 234

Відбулися урочистості з нагоди святкування 5-ої річниці утворення Маяківської об’єднаної територіальної громади.

Привітали мешканців громади  сільський голова Віктор ДЯЧЕНКО,  голова Одеської районної державної адміністрації Юрій КРУК,  наш депутат обласної ради Марина ЗІНЧЕНКО, помічник народного депутата України Сергія КОЛЕБОШИНА – Сергій ЗЕЛЕНСЬКИЙ, а також представники силових та військових структур. Вони щиро побажали жителям громади миру, злагоди, міцного  здоров’я, радості, відмінного настрою, Божої благодаті, успіху у всіх справах кожній родині, а   Маяківській громаді – подальшого розквіту й соціально-економічного зростання.

 «Нам випало разом стати на новий етап розвитку не тільки нашої Маяківської громади, але й України. У 2017 році ми повіривши в свої сили об’єднались у велику територіальну громаду. Маяківська, Надлиманська, Удобнеська  сільські ради стали складовою однієї громади. Та увійшли в історію децентралізації, як перша громада, яка об’єднала села із трьох різних районі. А у 2020 році до нас доєдналися села Йосипівка та Лібенталь.  Цей шлях не був простий, але завдяки підтримці та порозумінню на всіх рівнях влади нам вдалось об’єднатися».

Вірю, що попереду в громади щасливе майбутнє. Низький уклін і велика шана усім мешканцям громади за самовіддану працю, за любов до рідного краю, за внесок у розвиток та добробут громади», – сказав у своєму виступі Віктор ДЯЧЕНКО.

Юрій Юрійович та Марина Анатоліївна з нагоди свята вручили цінний подарунок громаді  – сертифікат на отримання генератору від Одеської обласної державної адміністрації, Одеської обласної ради та Одеської районної військової адміністрації.

Крім вітань святкова програма супроводжувалася й відзнаками.

Так, за сумлінну працю, активну громадську позицію, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у впровадження реформи децентралізації та з нагоди 5 річниці утворення Маяківської сільської територіальної громади були нагороджені Подяками Маяківської сільської ради депутати сільської ради VII та VIII скликання та члени виконавчого комітету, завдяки яким стало можливе об’єднання та ті, які продовжують почате зараз.

Чудову концертну програму підготував КЗ «Центр культури та дозвілля» Маяківської сільської ради. Самодіяльні артисти творчими здобутками, у піснях і танцях, славили українську землю, рідний край.

Святковий настрій створив  аматорський колектив «Дністровський вінок»  (керівник Ольга САБІРОВА). Яскраві, запальні танці у виконанні хореографічного колективу –  школа танцю «Little stars»  (керівник Катерина НОРЕНКО).

Окремою вражаючою сторінкою свята стала театралізована вистава від Маяківського ліцею під назвою «Як з’явилися Маяки» (керівник Оксана ШКОЛА).

Затамувавши подих глядачі насолоджувалися віршем ГУК Надії під назвою «Село Маяки в гомоні стоїть…» у виконанні МОНАСТИРЛІ Олесі.

Зривали довготривалі аплодисменти пісенні твори у виконанні солістів:  АРНАУТ Катерина, ІОВІНА Ольга, ЧЕРНИХ Катерина (керівник Інна ЛУПАШКО), КАНЦИР Єгор, ПРЕЦУЛЕНКО Людмила.

Програма святкового концерту була динамічною. Глядачі щедро нагороджували кожного з артистів щирими оплесками.

Тож з днем народження, Маяківська громадо! Нових успіхів та процвітання!

 

Прес-служба апарату Маяківської СТГ.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь