Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

Привітання Маяківського сільського голови Віктора ДЯЧЕНКА з 31-річницею Дня Незалежності України

Дата: 24.08.2022 09:47
Кількість переглядів: 655

Дорогі наші земляки! Прийміть щирі вітання з нагоди визначного державного свята!

24 серпня 1991 року відбулося відновлення державної незалежності України, що увінчало тривалий шлях Українського народу до самостійності. Рік за роком ми вибудовували свій державний суверенітет та незалежність, свою історію, традицій та символи. Україна – це результат роботи багатьох поколінь і ми горді тим, що причетні до цього!

Цей рік став роком справжніх випробувань та втрат... 31-у річницю своєї незалежності Україна змушена відвойовувати зі зброєю в руках, виборювати власні землі, відстоювати права та свободи наших громадян. Та це не зламає наш дух та прагнення жити в своїй країні – ім’я якої УКРАЇНА!

Саме час переоцінити себе як частину великої держави. Час для єднання, змін і виважених рішень. Перед Україною, її громадянами складні й великі завдання. Але ми віримо, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху до незалежності нашої держави. Віримо у Збройні Сили України, віримо у свій народ! У єднанні наша сила!

Це нам вирішувати як жити, у що вірити, кого любити, з ким дружити, куди прагнути і яке майбутнє обирати. Весь український народ об’єднався та став на захист своєї державності, самостійності та цілісності. І вся свідома європейська спільнота підтримує словом та ділом наш мужній народ у боротьбі за спільні європейські цінності свободи та демократії.

Шановні мешканці нашої громади!

Бажаю завжди вірити у свої сили, поважати один одного, любити свою країну, шанувати нашу історію, пам’ятати всіх, хто відстоює нашу територіальну цілісність та героїчно віддав своє життя за Україну та її майбутнє! Ми не здамося! Усі ми кожного дня додаємо значних зусиль, наближуючи нашу перемогу. Щиро дякую усім тим, хто щодня, не шкодуючи своїх сил та здоров’я, робить значний внесок у життя нашої громади, підтримуючи його мешканців та ЗСУ. Пишаюся кожним із вас! Перемога за нами! Ми разом – це і є Україна!

Слава Україні!

З повагою

Голова Маяківської СТГ

Віктор ДЯЧЕНКО

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь