A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

Інформація щодо поточного стану захисту прав дітей на території громади

Дата: 01.06.2022 11:15
Кількість переглядів: 1974

Для забезпечення соціального захисту дітей рішенням сесії Маяківської сільської ради від 21 грудня 2021 року № 41/7 створена Служба у справах дітей Маяківської сільської ради. Налагоджена взаємодія Служби у справах дітей Маяківської сільської ради зі Службами у справах дітей Одеської обласної та Одеської районної державних адміністрацій, Одеським районним управлінням поліції №2 ГУНП в Одеській області, відділом соціального захисту населення та охорони здоров’я Маяківської сільської ради, КУ «Центр надання соціальних послуг» та іншими причетними структурами.

З метою запобігання дитячій бездоглядності та безпритульності, вчинення дітьми правопорушень проводяться профілактичні рейди «Діти вулиці», «Вокзал» та профілактичні заходи з метою виявлення дітей, які безпідставно не відвідують уроки або не приступили до навчання.

Службою у справах дітей здійснюється контроль за умовами виховання, проживання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають під опікою та піклуванням громадян, забезпечується підготовка рішень органу опіки та піклування над дітьми-сиротами та дітьми,позбавленими батьківського піклування.

На обліку служби у справах дітей виконавчого комітету сільської ради перебуває 38 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування (13 дітей-сиріт, 25 дитини, позбавлених батьківського піклування). З них: під опікою та піклуванням громадян – 29 дитини, в Дитячому будинку сімейного типу – 8 дітей.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь