Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

Інформація щодо поточного стану захисту прав дітей на території громади

Дата: 01.06.2022 11:15
Кількість переглядів: 2022

Для забезпечення соціального захисту дітей рішенням сесії Маяківської сільської ради від 21 грудня 2021 року № 41/7 створена Служба у справах дітей Маяківської сільської ради. Налагоджена взаємодія Служби у справах дітей Маяківської сільської ради зі Службами у справах дітей Одеської обласної та Одеської районної державних адміністрацій, Одеським районним управлінням поліції №2 ГУНП в Одеській області, відділом соціального захисту населення та охорони здоров’я Маяківської сільської ради, КУ «Центр надання соціальних послуг» та іншими причетними структурами.

З метою запобігання дитячій бездоглядності та безпритульності, вчинення дітьми правопорушень проводяться профілактичні рейди «Діти вулиці», «Вокзал» та профілактичні заходи з метою виявлення дітей, які безпідставно не відвідують уроки або не приступили до навчання.

Службою у справах дітей здійснюється контроль за умовами виховання, проживання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають під опікою та піклуванням громадян, забезпечується підготовка рішень органу опіки та піклування над дітьми-сиротами та дітьми,позбавленими батьківського піклування.

На обліку служби у справах дітей виконавчого комітету сільської ради перебуває 38 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування (13 дітей-сиріт, 25 дитини, позбавлених батьківського піклування). З них: під опікою та піклуванням громадян – 29 дитини, в Дитячому будинку сімейного типу – 8 дітей.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь