Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

Запрошуємо мешканців Маяківської громади на пам’ятні заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Дата: 15.02.2022 08:30
Кількість переглядів: 264

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав у Маяківській громаді відбудеться церемонія покладання квітів, панахида за загиблими воїнами, тематичні книжкові виставки у бібліотеках громади, патріотичні уроки у закладах освіти тощо.

15 лютого 0 10.00 год. відбудеться панахида за загиблими воїнами у Спасо-Преображенській церкві с. Маяки. Об 11.00 год. відбудеться покладання квітів до пам’ятника воїнам інтернаціоналістам на сільському Меморіалі Слави у центрі села Маяки.

Також 15 лютого заплановане відвідання експозиції «Час і досі не загоїв рану – цей одвічний біль Афганістану», зустріч бойових друзів – воїнів-афганців.

Протягом лютого в закладах освіти проводять тематичні уроки, виховні години, години пам’яті, лекції, просвітницькі, мистецькі заходи, проєкти, конференції. А також засідання за круглим столом, зустрічі учнівської молоді з учасниками бойових дій на території інших держав, покладання квітів до пам’ятників, відвідання тематичних експозицій у сільських бібліотеках.

Заходи у лютому до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав триватимуть у всіх населених пунктах громади.

Зазначимо, що відповідно до Указу Президента України №180/2004, День вшанування учасників бойових дій на території інших держав відзначається щорічно 15 лютого.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь