A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 17.01.2022 12:10
Кількість переглядів: 214

На виконання ст.ст.211-215 Закону України «Про культуру» , Маяківська сільська рада оголошує конкурс на посаду директора комунального закладу «Центр культури і дозвілля» Маяківської сільської ради.

Прийом документів на посаду директора  комунального підприємства «Центр культури і дозвілля» Маяківської сільської ради розпочинається з дня оприлюднення оголошення упродовж 30 днів.

Керівником закладу культури може бути особа, яка має вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіє державною мовою та здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Особа, яка бере участь у конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу подає наступні документи:

- заяву на участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»; 

- автобіографію, що містить прізвище, ім'я та по батькові, число, місяць, рік та місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти, відомості про наявність чи відсутність судимості; 

- копію документів, що посвідчують особу (паспорт), копії документів про вищу освіту; 

- два рекомендаційних листи довільної форми; 

- мотиваційний лист довільної форми.

Зазначені документи надсилаються на поштову адресу Маяківської сільської ради (67654, с.Маяки вул.Богачова, 99) та електронну адресу: silrada777@i.ua.

Вимоги до кандидатів: 

- вільне володіння державною мовою; 

- повна вища освіта; 

-здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки; 

- презентація проектів програми розвитку комунального закладу, на посаду якого оголошено конкурс на один і п'ять років.

Формування конкурсної комісії розпочинається від дня оприлюднення оголошення на офіційному сайті Маяківської сільської ради.

Конкурсна комісія формується з членів: по три кандидатури до складу конкурсної комісії подають члени трудового колективу, громадські організації у сфері культури відповідного функціонального спрямування та орган управління.

Перше засідання конкурсної комісії проводиться через 10 днів після закінчення строку приймання документів, про що повідомляється кандидат не пізніше як за 10 днів до дня його проведення.

На першому засіданні конкурсна комісія розглядає документи, подані кандидатами на посаду керівника комунального підприємства на відповідність кваліфікаційним вимогам. Результати розгляду невідкладно повідомляються кандидатам електронною поштою чи іншим засобом зв’язку, зазначеним в автобіографії.

На другому засіданні конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами, під час якого заслуховує публічні презентації проектів програм розвитку комунального закладу на один і п’ять років та приймає рішення про визначення переможця конкурсу шляхом голосування.

Результати голосування оприлюднюються на офіційному сайті Маяківської сільської ради.

Телефон для довідок  (04852) 33073.

Умови праці та оплати праці директора комунального закладу «Центр культури і дозвілля» Маяківської сільської ради

Матеріально технічне забезпечення та фінансово-господарська діяльність комунального закладу «Центр культури і дозвілля» Маяківської сільської ради

Фінансова звітность комунального закладу «Центр культури і дозвілля» Маяківської сільської ради за попередній бюджетний рік


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь