A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

СЕСІЯ НОВИХ ПРОГРАМ І КОРЕГУВАННЯ ДІЮЧИХ. У новий рік – з бездефіцитним бюджетом!

Дата: 28.12.2021 16:45
Кількість переглядів: 406

На засіданні чергової сесії Маяківської сільської ради основна увага була приділена аналізу підсумків року, що минає  з корегування вже працюючих цільових програм і прийнятті нових, доцільність яких вимагає сьогодення.

З метою закріплення позитивних тенденцій та рішення проблем економіки і соціального розвитку громади внесено  зміни до четвертого пункту Програми  соціально-економічного розвитку громади на 2021 рік та прогнозні показники на 2022-2023 роки. Ці зміни були попередньо погоджені на постійних депутатських комісіях та схвалені виконавчим комітетом сільської ради.

Внесено зміни та доповнення  до рішення сесії «Про бюджет Маяківської сільської СТГ на 2021 рік» з вже затвердженими корегуваннями. На підставі стану виконання дохідної частини загального фонду місцевого бюджету станом на 15 грудня та очікуваних надходжень до кінця цього бюджетного року, скориговано дохідну та видаткову частину бюджету Маяківської сільської територіальної громади, з метою успішного завершення бюджетного року та недопущення кредиторської заборгованості.

Затверджено бюджет Маяківської сільської СТГ на 2022 рік  по доходах і видатках у розмірі  114 млн. грн. Затверджено порядок і норматив відрахування до загального фонду бюджету комунальними унітарними  підприємствами.

Затверджено цільові Програми «Збереження здоров’я жителів Маяківської сільської СТГ на 2022-2024 роки»,  «Сприяння розвитку місцевого самоврядування у громаді на 2022-2024 роки», «Про здійснення землеустрою на території громади на 2022-2024 роки», «Програми розроблення (оновлення) містобудівельної документації громади на 2022-2024 роки».

Внесено зміни  до програм про утримання об’єктів та майна комунальної власності громади на 2021-2022 роки, про відшкодування різниці в тарифах комунальному підприємству «Наше село» на житлово-комунальні послуги для населення на 2021-2022 роки, розвитку культури на 2021-2024 роки, організації рятування людей на водних об’єктах сільської ради на 2021-2022 роки, протидії злочинності, забезпечення публічної безпеки та порядку на території громади на 2021-2022 роки, забезпечення мобілізаційної підготовки, мобілізації та оперативного реагування на виклики, загрози на 2021-2023 роки, підтримки розвитку сільського господарства на 2021-2023 роки, підвищення спроможності та поліпшення умов несення служби у відділеннях інспекторів прикордонної служби «Маяки», «Удобне» на українсько-молдавському державному кордоні на ділянці відповідальності 25 прикордонного загону на 2022-2025 роки, «Територіальна безпека  громади та зміцнення обороноздатності військових частин, які дислокуються на території громади на 2021-2022 роки».

Обговоривши  основні аспекти організації харчування дітей  у дитячих садках у наступному році, внесено відповідні зміни та доповнення до  Програми «Організація  харчування  в закладах загальної середньої освіти сільради на 2020-2022 роки"

Депутати одноголосно схвалили проєкт договору про співробітництво між Маяківською та Авангардівською територіальними громадами.

Припинено дію тендерного комітету  сільської ради у зв’язку зі змінами в законодавстві та прийнято  рішення по ряду  організаційних та майнових питаннях.

Депутати розглянули 94  земельних питань, прийнявши відповідні і зважені рішення.

 

Прес-служба Маяківської СТГ

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь