A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

«ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО» ВІДНОВИЛО ВЖЕ 14 000 КМ ДОРІГ – ЗЕЛЕНСЬКИЙ

Дата: 28.12.2021 09:03
Кількість переглядів: 158

У 2020 році, коли розпочиналася програма «Велике будівництво», стояла мета за рік відновити 6000 км доріг державного та місцевого значення, а у підсумку вдалося відремонтувати 6,5 тисяч кілометрів. На сьогодні відновлено вже близько 14 000 км, що становить понад 40% усіх основних доріг країни.

Про це ініціатор програми Президент Володимир Зеленський повідомив під час Форуму «Велике будівництво: Дороги та мости».

За його словами, під час реалізації «Великого будівництва» було кардинально змінено підхід до планування та виконання робіт. Замість одного бюджетного року було задіяне стратегічне планування, в результаті чого якість доріг почала відповідати європейському рівню, а вартість 1 км навіть вдалося зменшити.

Як повідомив президент, з початку «Великого будівництва» було також відновлено та збудовано понад 500 мостів та мостових переходів.

«Перетворення доріг та мостів із міфічних понять на реальні сучасні об’єкти розпочала програма «Велике будівництво» два роки тому», – сказав Володимир Зеленський.

Він також повідомив, що незабаром за підтримки Світового Банку та Європейського Банку Реконструкції та Розвитку розпочнеться реалізація ще одного масштабного проєкту – будівництва Київської обхідної дороги.

Підтримка світових структур, за його словами, є доказом та визнанням якості та надійності вже виконаних проєктів.

Також наступного року розпочнеться модернізація прикордонних пунктів пропуску.

За словами президента, розвиток інфраструктури є найкращою інвестицією у період кризи. Усі проєкти «Великого будівництва» реалізуються за кошти українських платників податків, за що Зеленський подякував кожному українцю, який сумлінно сплачує податки та бачить результат їхнього використання.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський повідомив, що в межах «Великого будівництва» розпочалося створення національної авіакомпанії UNA. Очікується, що перший рейс UNA здійснить уже цього року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь