A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

Територіальний сервісний центр 5146 інформує:"Цифровізація та клієнтоорієнтованість – основні принципи надання адміністративних послуг"

Дата: 09.12.2021 14:10
Кількість переглядів: 400

Начальник Головного сервісного центру МВС Євген Мойсеєнко зустрівся з в. о. голови Закарпатської ОДА Петром Добромільським аби обговорити актуальні питання цифровізації роботи сервісних центрів МВС, переведення більшості послуг в онлайн-формат та спрощення процедур отримання документів.

«Покращення доступу до якісних адміністративних послуг для кожного закарпатця – одне з головних завдань, яке ставить перед нами Президент України Володимир Зеленський. То ж ми продовжуватимемо активно працювати в цьому напрямку», – зауважив Петро Добромільський.

Євген Мойсеєнко наголосив, що основні акценти у подальшому розвитку сфери надання адміністративних послуг – цифровізація та клієнтоорієнтованість. За його словами, ще одним кроком у диджиталізації структури став тестовий запуск послуги обміну посвідчення водія онлайн з подальшою доставкою Укрпоштою чи кур’єром.

«Такі нововведення роблять отримання адмінпослуг ще зручнішим для краян, заощаджують їхній час та позбавляють необхідності відвідувати громадські місця, що надважливо в умовах пандемії», – підкреслив в. о. голови облдержадміністрації.

У зустрічі також взяв участь заступник очільника області Олександр Пацкан. Він наголосив, що впровадження новітніх цифрових технологій у різних сферах життєдіяльності громад краю перебуває під особливим контролем керівництва Закарпаття.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь