A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

СЛУЖБОЮ У СПРАВАХ ДІТЕЙ МАЯКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПРОВЕДЕНО ЛЕКЦІЮ ДЛЯ УЧНІВ 9, 10 КЛАСІВ В РАМКАХ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АКЦІЇ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»

Дата: 02.12.2021 14:07
Кількість переглядів: 514

Щороку в Україні з 25 листопада по 10 грудня проходить Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка, в першу чергу, покликана привернути увагу громадськості до актуальних для суспільства проблем: подолання сімейного насильства, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків, формування нетерпимого ставлення до насильства серед населення. Дати початку та завершення Кампанії вибрані не випадково. Вони створюють символічний ланцюжок, поєднуючи заходи проти насильства стосовно жінок та дії щодо захисту прав людини, підкреслюючи, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням прав людини.

В рамках акції головним спеціалістом служби у справах дітей Маяківської сільської ради Наталією ЛАСОВЕЦЬКОЮ спільно з представником ювенальної превенції Іриною КОЦУР проведено інформаційно - просвітницьку роботу серед учнів 9, 10 класів Маяківського НВК.

В ході проведення заходу учні мали змогу розширити власні знання про всі форми насильства, удосконалити здатність протидіяти насильству, ознайомилися з правилами безпечної поведінки та інше.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь