A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

РОЗГЛЯНУВШИ ПОТОЧНІ І ПЕРСПЕКТИВНІ ПИТАННЯ ЖИТТЯ ГРОМАДИ, ДЕПУТАТИ МАЯКІВСЬКОЇ СІЛЬРАДИ ЗВЕРНУЛИСЬ ДО ПРЕЗИДЕНТА.

Дата: 30.11.2021 16:28
Кількість переглядів: 349

Відбулась 20 сесія Маяківської сільської ради восьмого скликання. Вів засідання голова Маяківської сільської територіальної громади Віктор Дяченко.

Розглянуто понад півсотні важливих питань для громади в цілому і окремих її громадян.

Затверджено зміни до Програми соціально-економічного розвитку громади на нинішній рік та прогнозні показники на 2022-2023 роки,  зміни та доповнення до рішення  "Про бюджет Маяківської сільської територіальної громади на 2021 рік". Погоджено зміни до Програми сприяння розвитку місцевого самоврядування у Маяківській територіальній громаді на 2019-2021 роки.

Вирішено  винести на громадське обговорення пропозиції Авангардівської селищної ради про початок переговорів з питань співробітництва територіальних громад у сфері інклюзивної  освіти. Затверджено план трансформації мережі шкіл громади, розрахований на 2021-2023роки. 

Прийнято  рішення з ряду майнових та земельних питань. В тому числі визначено виконавця послуг з централізованого водопостачання в селах Маяки та Надлиманське ТОВ "Маякиводоканал". 

Керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", враховуючи висновки постійних комісій сільради, депутати  схвалили звернення до Президента України щодо скасування нещодавньої постанови Кабміну "Про затвердження Методики нормативної грошової оцінки земельних ділянок". Навівши ряд аргументів, депутати зауважили у зверненні, що застосування нової методики призведе до зменшення нормативної грошової оцінки земельних ділянок - бази оподаткування плати за землю, тобто до зменшення надходжень до місцевих бюджетів, а отже вже у наступному році це не дозволить сповна профінансувати видатки комунальних закладів освіти, медицини, соціального захисту, в тому числі на оплату енергоносіїв, ціна яку зроста вдвічі. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь