Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 22.11.2021 15:56
Кількість переглядів: 208

Добір кандидатур від громадських організацій для включення їх до складу конкурсної комісії з проведення добору на посаду директора комунального закладу «Центр дозвілля і культури» Маяківської сільської ради

На виконання  частин 1-3,6,7, 11 статті 213 Закону України «Про культуру» зі змінами «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів» від 28.01.2016р. №955-ІІІ Маяківська сільська рада оголошує  добір кандидатур від громадських організацій для включення їх до складу конкурсної комісії з проведення добору на посаду директора комунального закладу «Центр культури і дозвілля» Маяківської сільської ради.

ГО, що висуває кандидатуру для включення їх до складу конкурсної комісії, має мати досвід діяльності в галузі «Культура» не менше 2-х  років. Мета діяльності ГО має відповідати галузевим напрямкам діяльності комунального закладу, у якому проводиться конкурсний добір.

Членами конкурсної комісії можуть бути:

1) незалежні фахівці у сфері культури, публічного або бізнес-адміністрування;

2) члени професійних спілок, творчих спілок, об’єднань, асоціацій, організацій у сфері культури, зареєстрованих відповідно до закону;

3) члени міжнародних об’єднань, асоціацій, організацій у сфері культури.

Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:

1) за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

2) має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

3) є близькою особою або членом сім’ї учасника конкурсу чи органу управління.

Визначення кандидатур від ГО  для включення їх до складу конкурсної комісії з проведення добору відбувається за результатами жеребкування.

Для участі у жеребкуванні громадська організація у сфері культури відповідного функціонального спрямування до 17.00 год. 13.12.2021р. подає на паперових та електронних носіях:

1)      лист у довільній формі, підписаний керівником громадської організації, із зазначенням трьох кандидатур, які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії. До листа додаються заява та анкета за формами, визначеними у додатках 1,2 та копії документа, що посвідчує особу (паспорт);

2)      копію Статуту громадської організації, завірену належним чином;

3)      підтвердження подання декларації відповідно до п.2 ст.3 ЗУ «Про запобігання корупції» із змінами, внесеними згідно із законом №1403-V-ІІІ від 02.06.2016р.)

Відповідальність за достовірність поданих даних несуть кандидат і громадська організація, що рекомендує кандидатуру для включення до складу конкурсної комісії.

Кандидатури, подані від громадської організації у сфері культури, функціональне спрямування якої не відповідає напрямкам діяльності закладу культури, в якому буде проводитися конкурсний добір, до участі у жеребкуванні не допускаються.

Кандидатура, яка подана більш ніж однією громадською організацією, до участі у жеребкуванні не допускається.

Дата проведення жеребкування – 16 грудня 2021р.

Вищезазначені документи надсилаються на поштову адресу Маяківської сільської ради (67654, с. Маяки, вул.Богачова, 99) та електронну адресу:  silrada777@i.ua.

Телефон для довідок - (04852) 33073

Заява

Анкета


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь