Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 22.11.2021 15:56
Кількість переглядів: 220

Добір кандидатур від громадських організацій для включення їх до складу конкурсної комісії з проведення добору на посаду директора комунального закладу «Центр дозвілля і культури» Маяківської сільської ради

На виконання  частин 1-3,6,7, 11 статті 213 Закону України «Про культуру» зі змінами «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів» від 28.01.2016р. №955-ІІІ Маяківська сільська рада оголошує  добір кандидатур від громадських організацій для включення їх до складу конкурсної комісії з проведення добору на посаду директора комунального закладу «Центр культури і дозвілля» Маяківської сільської ради.

ГО, що висуває кандидатуру для включення їх до складу конкурсної комісії, має мати досвід діяльності в галузі «Культура» не менше 2-х  років. Мета діяльності ГО має відповідати галузевим напрямкам діяльності комунального закладу, у якому проводиться конкурсний добір.

Членами конкурсної комісії можуть бути:

1) незалежні фахівці у сфері культури, публічного або бізнес-адміністрування;

2) члени професійних спілок, творчих спілок, об’єднань, асоціацій, організацій у сфері культури, зареєстрованих відповідно до закону;

3) члени міжнародних об’єднань, асоціацій, організацій у сфері культури.

Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:

1) за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

2) має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

3) є близькою особою або членом сім’ї учасника конкурсу чи органу управління.

Визначення кандидатур від ГО  для включення їх до складу конкурсної комісії з проведення добору відбувається за результатами жеребкування.

Для участі у жеребкуванні громадська організація у сфері культури відповідного функціонального спрямування до 17.00 год. 13.12.2021р. подає на паперових та електронних носіях:

1)      лист у довільній формі, підписаний керівником громадської організації, із зазначенням трьох кандидатур, які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії. До листа додаються заява та анкета за формами, визначеними у додатках 1,2 та копії документа, що посвідчує особу (паспорт);

2)      копію Статуту громадської організації, завірену належним чином;

3)      підтвердження подання декларації відповідно до п.2 ст.3 ЗУ «Про запобігання корупції» із змінами, внесеними згідно із законом №1403-V-ІІІ від 02.06.2016р.)

Відповідальність за достовірність поданих даних несуть кандидат і громадська організація, що рекомендує кандидатуру для включення до складу конкурсної комісії.

Кандидатури, подані від громадської організації у сфері культури, функціональне спрямування якої не відповідає напрямкам діяльності закладу культури, в якому буде проводитися конкурсний добір, до участі у жеребкуванні не допускаються.

Кандидатура, яка подана більш ніж однією громадською організацією, до участі у жеребкуванні не допускається.

Дата проведення жеребкування – 16 грудня 2021р.

Вищезазначені документи надсилаються на поштову адресу Маяківської сільської ради (67654, с. Маяки, вул.Богачова, 99) та електронну адресу:  silrada777@i.ua.

Телефон для довідок - (04852) 33073

Заява

Анкета


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь