Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

Щодо ситуації з забезпеченням природним газом населення м.Одеса та Одеської області

Дата: 02.11.2021 18:27
Кількість переглядів: 264

Шановні споживачі м. Одеса та Одеської області! 

ТОВ “ОдесаГаз-Постачання” з 2015 року забезпечує поставку природного газу для більш ніж 500 тис. домогосподарств м.Одеса та Одеської обл.  ТОВ “ОдесаГаз-Постачання” запевняє, що в листопаді 2021 р. одесити та мешканці області будуть забезпечені блакитним паливом в повному обсязі на виконання вимог законодавства України. Як і в попередньому опалювальному сезоні, ми забезпечимо виконання соціальних обов`язків, що були продекларовані Президентом та Кабінетом Міністрів України. Ми дбаємо про свою репутацію та завжди виконуємо свої зобов`язання. 

Беручи до уваги коментарі Президента України на Засіданні Конгрессу місцевих та регіональних влад, що відбулося в м.Одеса 29.10.2021 р., ТОВ ”ОдесаГаз-Постачання” забезпечить поставку природного газу для побутових споживачів, що своєчасно виконують умови Типового договору поставки природного газу, за ціною 7,96 грн./м.куб. в листопаді 2021 р. Ціна поставки на листопад буде знижена за рахунок внутрішніх ресурсів підприємства.  Разом з тим наголошуємо, що ТОВ “ОдесаГаз-Постачання” розраховує на безумовне виконання зобов`язань діючого

Договору № 1рд-ОГП від 28.04.2021 р. державною компанією ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз Трейдинг””. Своєчасне виконання згаданого Договору дозволить забезпечити одеситів та мешканців області природним газом на листопад поточного року.  Інформуємо Вас про те, що ТОВ “ОдесаГаз-Постачання” офіційно повідомило ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз Трейдинг”” про намір та згоду щодо укладання нового Договору на поставку природного газу для населення та вступу до балансуючої групи у складі ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз Трейдинг”” з 01.12.2021 р. 

Цінова політика щодо поставок природного газу для побутових споживачів на наступні періоди постачання буде коригуватись після вступу до балансуючої групи у складі ТОВ “Газопостачальна компанія “Нафтогаз Трейдинг””.

 

Джерело

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ОДЕСАГАЗ - ПОСТАЧАННЯ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь