A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

До уваги! Повідомлення!

Дата: 19.10.2021 13:56
Кількість переглядів: 260

Як повідомлялось Маяківською сільською радою раніше, 27жовтня 2021 р. о 14:00 в приміщенні Будинку культури села Удобне по вул. Коцюбинського, 79 відбудеться проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту «Генеральний план поєднаний з детальним планом території села Удобне Білгород-Дністровського району Одеської області»

Однак, враховуючи перехід Одеської області з 18 жовтня 2021 р. у «червону» зону епідемічної небезпеки поширення COVID-19, на території області застосовуються обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для «червоного» рівня епідемічної небезпеки. У «червоній» зоні карантину забороняється проводити масові заходи. Обмеження не застосовуються за умови наявності у всіх відвідувачів, працівників та організаторів COVID-сертифікатів.

Таким чином, для недопущення поширення коронавірусу СОVID-19, з метою дотримання заборон щодо проведення масових заходів інформуємо, що всі присутні на громадських слуханнях повинні мати при собі «зелений» COVID-сертифікат (про повний курс вакцинаціїпротиCOVID-19), цифровий сертифікат про негативний результат тесту на коронавірус чи про одужання.

Разом з тим, нагадуємо, що громадське обговорення проекту триває з 30.09.2021 р. по 01.11.2021 р. Всі бажаючі можуть надавати письмові зауваження та пропозиції (у тому числі в електронному вигляді).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь