Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

6-18 вересня 2021 року, в Одесі та Одеській області, перебуватиме з робочим візитом Віце-прем’єр міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції відвідає Ольга Стефанишина. Запланована участь Віце-прем’єр міністра в VI-му бізнес-форумі «

Дата: 16.09.2021 10:54
Кількість переглядів: 348

16-18 вересня 2021 року, в Одесі та Одеській області, перебуватиме з робочим візитом Віце-прем’єр міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції відвідає Ольга Стефанишина.

Запланована участь Віце-прем’єр міністра в VI-му бізнес-форумі «Odessa 5T Investment Promotion Forum»та командно-штабних навчаннях Україна-НАТО з безпеки критичної інфраструктури Чорноморського регіону «Непорушна стійкість — 2020».

Також Ольга Стефанишина візьме участь у відкритті Центру допомоги жінкам (жінкам з дітьми), постраждалим від насильства та ознайомиться з роботою Кімнати, дружньої до опитування дитини.

Окрім цього запланована низка важливих зустрічей Віце-прем’єр міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції з керівництвом Одеської обласної державної адміністрації, представниками бізнесу, народними депутатами України від Одеської області.

Ключовими темами зустрічей будуть розвиток транскордонного співробітництва; пілотні регіональні проєкти у сфері євроатлантичної інтеграції; взаємодія бізнесу з ЄС у сфері підприємництва.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь