A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

Щеплення ОСВІТЯН!!!

Дата: 09.09.2021 15:23
Кількість переглядів: 681

Працівник закладу освіти має усвідомлювати, що, вакцинуючись, він сприяє захисту права, насамперед свого, та всіх учасників освітнього процесу на життя та здоров’я. Також він підвищує шанси закладу освіти проводити освітній процес із нового навчального року більшість часу очно, а не дистанційно.

У разі переходу області до жовтого, помаранчевого чи червоного карантинного рівнів епідемічної безпеки для очної роботи школи потрібно мати мінімум 80% повністю вакцинованого персоналу. Про це йдеться в постанові №1236 від 9 грудня 2020 року, зміни до якої ухвалив Кабінет Міністрів України 28 липня. Тобто в разі, якщо в школі понад 20% працівників – невакциновані, школа не в зеленій зоні перейде на дистанційне навчання.

Наголошуємо, що кампанія зі щеплення педагогів та інших працівників сфери освіти розпочалася ще навесні цього року. Спочатку можливість вакцинуватися отримали освітяни, задіяні в організації ЗНО, трохи згодом - всі інші бажаючі. Для цього був розроблений графік роботи мобільних бригад в усіх районах області для максимальної зручності педагогів та передбачена вакцина Comirnaty від Pfizer.

Уже влітку педагоги могли, як і всі інші українці, вакцинуватися у центрах масової вакцинації та пунктах щеплень, обравши вакцину. Наразі для всіх освітян, бажаючих отримати щеплення, створена додаткова можливість - мобільні бригади з вакцинації знову упродовж кількох днів будуть об'їжджати громади з цією метою. Тож сподіваємося, що школярі Маяківської СТГ все ж навчатимуться за партами, спілкуючись із друзями та педагогами в традиційному форматі.

Щиро вдячні освітянам за свідоме ставлення до свого здоров'я та навчального процесу. Сподіваємося, ви станете прикладом і для батьків своїх учнів.

Записатись на щеплення та отримати додаткову інформацію можна за телефоном: +38 097 359 66 78.

Тож плануйте свою вакцинацію!

 

З турботою про кожного,

КНП"Маяківський ЦПМСД"

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь