Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

Серпнева конференція освітян

Дата: 30.08.2021 12:37
Кількість переглядів: 1114

Під гаслом : «Освіта в громаді: досвід, традиції, виклики сьогодення та організація якісного освітнього процесу 2021-2022 навчального року»

27 серпня 2021 року пройшла серпнева конференція освітян Маяківської територіальної громади. Педагогів гостинно прийняв Удобненський заклад загальної середньої освіти.  Освітян урочисто привітав з початком нового навчального року голова Маяківської територіальної громади Віктор Дяченко, який наголосив про важливість якісної освіти та велику відповідальність , покладену на педагогів громади. Зі свого боку, голова громади Віктор Дяченко,  за підтримки депутата обласної ради Марини Зінченко,  роблять все можливе для забезпечення матеріально-технічної бази  та створення якісних та сучасних умов для здобувачів освіти громади. Сільський голова , від імені Марини Зінченко, презентував всім закладам освіти громади сучасні фліпчарти.

В.о. начальника управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Маяківської сільської ради Юлія Лазаренко звернулася до колег з вітальним словом, підсумовуючи роботу в попередньому навчальному році та окреслила завдання та перспективи на 2021-2022 навчальний рік.

На конференції розглянули актуальні питання в галузі освіти, які наразі першочергово стоять  на контролі МОН України.

 Про учнівське самоврядування в закладах освіти  доповіла  Матющенко Т.В., педагог-організатор  Надлиманського  ЗЗСО ,  яка поділилася досвідом та результатами своєї роботи в Надлиманському ЗЗСО . Худенко С.М. , заступник директора з виховної роботи Надлиманського ЗЗСО , поділилася своїми  напрацюваннями та ознайомила присутніх про новий санітарний регламент, впровадження системи  НАССР в закладах освіти.

Розглянули питання методичної роботи  , обговорили  створення методичної структури на рівні громади , до якої можуть входити і творчі групи вчителів. Презентувала  свою роботу  творча група вчителів початкових класів, на чолі з вчителем початкових класів Маяківського НВК - Маслій Н.В.

Не залишилась осторонь і інклюзивна освіта. Директор ІРЦ Маяківської сільської ради – Гладишева В.В., проінформувала про нове  Положення про інклюзивно-ресурсний центр від  12.07.2021 року № 545, про роботу інклюзивних класів .

Про новий базовий компонент в закладі дошкільної освіти  доповіла директорка Маяківського ЗДО «Оленка»- Юлія ЧУМАЧЕНКО.

 Педагоги  довго не могли розійтись з  секційних занять,  адже вимоги до сучасного вчителя потребують постійного навчання. Було вирішено чимало питань з викладання предметів, роботі в умовах адаптивного карантину,  організації освітнього процесу у всіх закладах освіти громади.

Дякуємо Удобненському ЗЗСО за гостинність та організацію конференції, а всім ОСВІТЯНАМ  Маяківської територіальної громади здоров’я, творчої наснаги та нових звершень!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь