A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

Серпнева конференція освітян

Дата: 30.08.2021 12:37
Кількість переглядів: 1104

Під гаслом : «Освіта в громаді: досвід, традиції, виклики сьогодення та організація якісного освітнього процесу 2021-2022 навчального року»

27 серпня 2021 року пройшла серпнева конференція освітян Маяківської територіальної громади. Педагогів гостинно прийняв Удобненський заклад загальної середньої освіти.  Освітян урочисто привітав з початком нового навчального року голова Маяківської територіальної громади Віктор Дяченко, який наголосив про важливість якісної освіти та велику відповідальність , покладену на педагогів громади. Зі свого боку, голова громади Віктор Дяченко,  за підтримки депутата обласної ради Марини Зінченко,  роблять все можливе для забезпечення матеріально-технічної бази  та створення якісних та сучасних умов для здобувачів освіти громади. Сільський голова , від імені Марини Зінченко, презентував всім закладам освіти громади сучасні фліпчарти.

В.о. начальника управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму Маяківської сільської ради Юлія Лазаренко звернулася до колег з вітальним словом, підсумовуючи роботу в попередньому навчальному році та окреслила завдання та перспективи на 2021-2022 навчальний рік.

На конференції розглянули актуальні питання в галузі освіти, які наразі першочергово стоять  на контролі МОН України.

 Про учнівське самоврядування в закладах освіти  доповіла  Матющенко Т.В., педагог-організатор  Надлиманського  ЗЗСО ,  яка поділилася досвідом та результатами своєї роботи в Надлиманському ЗЗСО . Худенко С.М. , заступник директора з виховної роботи Надлиманського ЗЗСО , поділилася своїми  напрацюваннями та ознайомила присутніх про новий санітарний регламент, впровадження системи  НАССР в закладах освіти.

Розглянули питання методичної роботи  , обговорили  створення методичної структури на рівні громади , до якої можуть входити і творчі групи вчителів. Презентувала  свою роботу  творча група вчителів початкових класів, на чолі з вчителем початкових класів Маяківського НВК - Маслій Н.В.

Не залишилась осторонь і інклюзивна освіта. Директор ІРЦ Маяківської сільської ради – Гладишева В.В., проінформувала про нове  Положення про інклюзивно-ресурсний центр від  12.07.2021 року № 545, про роботу інклюзивних класів .

Про новий базовий компонент в закладі дошкільної освіти  доповіла директорка Маяківського ЗДО «Оленка»- Юлія ЧУМАЧЕНКО.

 Педагоги  довго не могли розійтись з  секційних занять,  адже вимоги до сучасного вчителя потребують постійного навчання. Було вирішено чимало питань з викладання предметів, роботі в умовах адаптивного карантину,  організації освітнього процесу у всіх закладах освіти громади.

Дякуємо Удобненському ЗЗСО за гостинність та організацію конференції, а всім ОСВІТЯНАМ  Маяківської територіальної громади здоров’я, творчої наснаги та нових звершень!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь