Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

БУДИНОК ДЛЯ УЧАСНИКА АТО у селі Маяки

Дата: 21.08.2021 10:08
Кількість переглядів: 659

На урочистостях з нагоди 30-річчя незалежності України, що відбулись 20 серпня у Одеському державному академічному театрі опери та балету, відзначено найактивніших у розбудові України. І це були не лише грамоти, подяки, а й ордени та медалі, цінні подарунки.

Найдорожчим і найпотрібнішим подарунком з відзнакою заслуг по захисту України став сертифікат на житловий будинок з присадибною ділянкою у селі Маяки для учасника бойових дій Максима Бідника. Який він отримав з рук голови Одеської обласної державної адміністрації Сергія Гриневецького

Максим Бідник під час військової антитерористичної операцій отримав серйозне поранення. Але й нині, будучи інвалідом другої групи, продовжує активно допомагати захисникам як волонтер та голова філії Одеської області Всеукраїнської спілки ветеранів АТО.

Знаково, що власне житло у 94 квадратних метри з великою присадибною ділянкою у селі Маяки наш захисник отримав напередодні свого дня народження з чим ми його і вітаємо! Бажаємо міцного здоров’я, мирного неба та тільки радісних звісток.

Прес-служба апарата Маяківської СТГ.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь