A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

ВЕЛИКА РАДА У МАЯКАХ

Дата: 03.08.2021 17:40
Кількість переглядів: 444

Керівники місцевого самоврядування частини Одеського району зібрались на нараду з представниками центральної влади для обговорення проблем взаємодії в умовах децентралізації влади в Україні. Адже багато злободенних проблем територіальних громад не можна вирішити без фінансової  підтримки  на  державному рівні.

У діалозі з головами територіальних громад взяли участь члени комітету Верховної Ради України з питань організації  державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, заступник Міністра розвитку громад та територій Іван Лукеря, народні депутати України від Одещини Сергій Колебошин та Тетяна Плачкова, голова Одеської районної державної адміністрації Юрій Крук, директорка Департаменту фінансів ООДА Марина Зінченко, голова Одеської районної ради Віталій Барвіненко та профільні науковці.

У форматі  прямого діалогу  питання-відповідь  розглянули  особливості стратегії розвитку, функціонування та спроможності громад в умовах діючої децентралізації, їх взаємодію та стратегічні можливості збалансованого розвитку кожної територіальної громади. Приділили увагу і нагальним питанням сільської медицини та освіти, ремонту автомобільних доріг, а також ситуації з розповсюдженням коронавірусної інфекції. 

В процесі понад чотиригодинної роботи всі разом дійшли висновку, що  нагальним залишається питання прийняття змін до деяких законодавчих актів по функціонуванню місцевих державних адміністрацій. Учасники подякували за конструктивний діалог і висловили побажання, щоб такі наради стали регулярними. Як переконались на цій нараді вони є дієвою допомогою у роботі органів місцевого самоврядування по напрацюванню стратегії зміцнення самодостатності і успішного розвитку територій. Адже успішна місцева громада – запорука міцної держави.

 

Прес-служба апарату Маяківської СТГ.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь