Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

З днем народження, Йосипівка!

Дата: 01.08.2021 10:50
Кількість переглядів: 494

У дуже теплій атмосфері, по сімейному відсвяткувало село Йосипівка Маяківської сільської територіальної громади 217-ту річницю з Дня заснування. Все було як на добрих іменинах. А тепла атмосфера була не від 32-градусної спеки, а від радушності селян, які вміють добре працювати і цінують свої свята.

Почалось свято з дитячої розважальної програми запрошених аніматорів. Дітей у селі дуже багато, вони – найбільше багатство села, для у селі функціонує велика школа, сучасний дитсадок – всім місця і турботи вистачає.

Дружніми оплесками запрошують йосипівці  на святкову сцену  голову Маяківської СТГ Віктора Дяченка. Він до своїх привітань додає щирі захоплення і подяку селянам за згуртованість, збереження традицій громади і запровадження нових, як оці іменини села всією громадою. На останній сесії Маяківської СТГ депутатами було прийнято рішення про затвердження проектно-кошторисної документації на будівництво нової, сучасної амбулаторії ЗПСМ з житлом для медиків.

З теплими привітаннями і  подарунками для трудових  колективів установ села завітали на свято Йосипівки шановані гості, серед яких помічник депутата Верховної Ради України Сергія Колебошина, заступник голови районної державної адміністрації Олександр Ілько, заступник голови Одеської районної ради Світлана Діордієва. Депутат обласної ради Марина Зінченка до свої привітань передала громаді  в подарунок морозиво, якого вистачило на всіх.

Староста сіл Йосипівка та Лібенталь Лариса Петренко була красномовною і щирою. Подякувала селянам за порядок на обійстях і вулицях, за новобудови – село має перспективу, воно будується і молодіє дітьми. Виносить великий коровай з солодощами, яким пригощаються усіх на святкуванні.

Голова Маяківської СТГ Віктор Дяченко вручає подарунки за сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток громади, активну участь у громадській діяльності та з нагоди дня села колективам відділення Йосипівської пошти, сільської  філії публічної бібліотеки Маяківської бібліотеки, старостинського округа села Йосипівка та Лібенталь.

Усім селом привітали Катерину Буца –  найстаршу, найшановнішу жительку Йосипівки, яка відзначає цього року своє 95-річчя. Як же її розчулила така увага односільчан! Новонародженій  Ярославі Буряченко виповнився місяць, вона наймолодша у  селі. Золоте весілля справляють нині Григорій та Інна Заболотні, а Михайло з Оксаною Кашуки тільки починають своє подружнє життя, їм є з кого брати приклад на кого рівнятися і продовжувати добрі сімейні традиції Йосипівки. Село їх вітає з гордістю.

Великий концерт кращих учасників художньої самодіяльності Маяківсьйої СТГ і святкова дискотека завершили цей день. Але святкування продовжились на багатьох подвір'ях – за доброю старою традицією Йосипівки.


Прес-служба апарату Маяківської СТГ.

Фото без описуФото без описуФото без опису


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь