A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

Платникам рентної плати за спеціальне водокористування

Дата: 30.06.2021 14:36
Кількість переглядів: 377

Головне управління ДПС в Одеській області повідомляє, що суб’єктам господарювання, які видобувають (використовують) обсяги підземної води з джерел, що розташовані на території населених пунктів, які згідно з Постановою Верховної ради України від 17.07.2020 №807-IX «Про утворення та ліквідацію районів» зазнали змін в адміністративно-територіальному устрої населених пунктів України та не визначені у п.п.255.5.2 п.255.5 ст.255 Податкового кодексу України, при обчисленні податкових зобов’язань з рентної плати слід застосовувати ставки рентної плати за спеціальне водокористування, що визначені для відповідного регіону за категорією «інші адміністративно – територіальні одиниці області».

Окрім того, нагадуємо, що коди класифікації доходів бюджету по рентній платі за спеціальне використання води затверджено наказом Міністерства фінансів України «Про бюджетну класифікацію».

Довідник відповідності символу звітності коду класифікації доходів бюджету затверджено наказом Державної казначейської служби України.

Отримати інформацію стосовно банківських реквізитів для сплати рентної плати за спеціальне використання води платники мають можливість в меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини Електронного кабінету. При зверненні до зазначеного меню відображається зведена інформація станом на момент звернення, що містить інформацію по кожному виду платежу, зокрема, бюджетний рахунок на поточну дату.

Також інформація про реквізити рахунків, відкритих в органах Казначейства в розрізі адміністративно-територіальних одиниць України, оприлюднена на офіційному вебпорталі ДПС в рубриці Головна/Бюджетні рахунки (https://tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/).

Поряд з цим, платники рентної плати за спеціальне використання води для отримання банківських реквізитів з метою сплати рентної плати за спеціальне використання води можуть звернутися до органу ДПС за місцем взяття на облік платником рентної плати за спеціальне використання води.

 

Вебпортал Державної податкової служби  України:  tax.gov.ua

Інформаційно-довідковий департамент  ДПС України: 0-800-501-007 .

«Гаряча лінія» ДПС України: «Пульс»: 0-800-501-007  (напрямок  «4»)

Кваліфікований надавач електронних довірчих послуг: 0-800-501-007 (напрямок «2»)

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь