A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

ЗІ СВЯТОМ, СЕЛО НАДЛИМАНСЬКЕ!

Дата: 22.06.2021 10:40
Кількість переглядів: 488

Цьогорічний день села став наймасовішим та значимим в історії Надлиманського. І звичайно, який же день народження без подарунків! Іх цьогоріч було багато. А найкращим стало саме свято – свято єднання сільської родини, любові до своєї малої батьківщини – Надлиманського, любові у родинах і до матінки-України.

Розпочалися урочистості, з перерізання символічної стрічки і всі разом відкрили щойно збудовану амбулаторію загальної практики сімейної медицини. ЇЇ збудовано в рамках реалізації державної програми “Доступна медицина” з спільним фінансуванням з бюджетів всіх рівнів. Тож вона повністю відповідає вимогам Міністерства охорони здоров'я та має все необхідне сучасне обладнання. Окрім того, в амбулаторії передбачене окреме житло для двох сімейних лікарів, а новий службовий автомобіль, отриманий в рамках державної програми «Сільська медицина» Президента України, дозволить лікарю виїжджати до пацієнтів, що не в змозі самостійно прийти до амбулаторії та надати кваліфіковану допомогу. Оце подарунок до їх професійного свята, яке співпало з Днем села!

Дружними оплесками вітало Надлиманське голову Маяківської сільської територіальної громади Віктора Дяченка. Він подякував селянам за працю, згуртованість і підтримку добрих починань у селі, розповів про перспективи розвитку.

З подарунками трудовим колективам села прибули на свято шановні гості: депутат Верховної Ради С.В. Колібошин, голова Одеської районної ради В.Д. Барвіненко, голова Одеської районної державної адміністрації Ю.Ю. Крук, директор департаменту охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації Н.В.Одарій-Захар'єва, помічник депутата обласної ради М.А. Зінченко К.А. Руденя.

Від депутата Одеської обласної ради Марини Зінченко, яка багато робить для того, щоб це село так розцвіло, розбудувалося останніми роками, кожен житель отримав зелені повітряні кульки з привітанням у День села Надлиманське Маяківської сільської територіальної громади.

Староста села Віктор Гвоздовський нагадав славну історію Надлиманського і вже за доброю традицією вручив відзнаки почестим старійшинам села, найміцнішим родинам, кращим колективам, господарям найкрасивіших садиб тощо.

Центр села перетворився на справжнє святкове дійство з різноманітними атракціонами та цілою низкою локацій-фотозон як то "Я люблю своє село", "Українська садиба". Порадувала велика анімаційна програма. Усі разом оцінили виставку дитячого малюнку "Мій край – найкращий", присвячену Дню села.

Особливо великий інтерес викликала експозиція сільських умільців. Знають і шанують селяни Інну Інна Кривошап , як творчу особистість, майстриню на всі руки. А її колекція писанок, вишиванок рушників і картин викликали щирі захоплення. Чудові вироби у техніці орігамі представив місцевий жителів Андрій Макаров!

На шкільному стадіоні цілий день спортивні досягнення демонстрували малі й великі спортсмени. "Богатирські ігри", командні змагання і сімейні " Мама, тато, я – спортивна сім'я" зібрали багато вболівальників.

Надлиманське – село талантів. Це підтвердив і великий святковий концерт. А увечері на дискотеці співали і танцювали всі.

Прес-служба апарату Маяківської СТГ.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь