A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маяківська сільська рада
Одеського району, Одеської області

ЗБЕРЕЖЕМО БІОРІЗНОМАНІТТЯ ДНІСТРА РАЗОМ

Дата: 09.06.2021 10:16
Кількість переглядів: 476

Біорізноманіття унікальної природи Маяківської сільської територіальної громади – наша гордість і багатство, в тому числі і візитна картка громади.  Саме тому розвитку екокультури, активної позиції по захисту і збереження багатих флори і фауни краю, водно-болотних ресурсів Дністра приділяється велика увага керівництва громади, а Маяківський НВК завжди стає центром багатьох екологічних програмам і акцій.

Юні екологи з своїми наставниками з Нижньодністровського національного природного парку, вчителями,  депутатським корпусом сільської ради, екоактивом беруть участь у низці цікавих природоохоронних заходів, присвячених Міжнародному дню біорізноманіття. Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних націй проголосила його ще у 2000 році на честь прийняття Конвенції про біорізноманіття і він відзначається щороку 22 травня. Заходи різні, в тому числі й з висадкою саджанців дерев та кущів на узбережжі, прибиранні основних місць гніздування перелітних порід птиці, створенні кращих умов виведення і збереження пташенят тощо. Всі вони направлені на покращення розуміння значення біорізноманіття та важливості його збереження для нащадків.

У зв’язку з пандемією коронавірусу цей  день відзначається у віртуальному форматі та проводиться під гаслом «Ми – частина рішення» на продовження  минулорічної теми  цього свята "Наші рішення – в природі".  Тобто, збереження біорізноманіття є відповіддю відразу на кілька викликів сталого розвитку – від природоорієнтованих рішень до клімату, від безпеки водних ресурсів до проблем здоров’я й харчування.

 

Прес-служба апарату Маяківської СТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь